Product beschrijving

De Lofrans ankerlier project 1000 Plus is ontwikkeld op basis van de project 1000. Gemaakt van roestvrij staal.

De aandrijving bereikt een continu vermogen van 1000 Watt / 12 V en is in staat om kortstondig tot 1500 Watt te leveren. Dit resulteert in een maximale trekkracht tot 500 kg (werklast 150 kg). Als extra functie is de motor uitgerust met twee afzonderlijke wikkelingen - dit resulteert in een extreem snelle achterwaartse werking tot 40 m/min en een wikkelsnelheid tot 24 m/min. Geen trommel.

Verder zijn de schakelrelais voor op- en neerwaartse werking inbegrepen, evenals de sensoren voor een optionele kettingteller.

BELANGRIJK! Geef de 10 mm moer aan als je een DIN 766 of ISO ketting wilt gebruiken. Vermeld dit tijdens het bestelproces in het opmerkingenveld.

Documenten

multi-flag Handleiding
PDF, 2,92 MB

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

  • Meer "Klanten vragen klanten" beschikbaar in de volgende talen :
  • Nationale vlag van Deutsch
  • Nationale vlag van English
Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!