Art.nr.
26046
EAN
4036538552540
Model nr.
3108201000
Omschrijving
AQUA SlGNAL - LED masthead / floodlight S43 / black
Type licht
Dekschijnwerper
Bedrijfsspanning
12 V, 24 V
Watt
5 W
Verlichtingsmiddel
LED
Draaibaar (horizontaal)
Nee
Kantelen (verticaal)
Nee
met afstandsbediening
Nee
Materiaal
Kunststof
Afwerking oppervlak
zwart

Product beschrijving

LED navigatieverlichting met LED schijnwerper. Eenvoudige installatie in de mast met rek. Goedgekeurd voor sportboten en jachten tot 20 meter lengte. De behuizing is gemaakt van polycarbonaat, zeewaterbestendig, niet corrosief, niet magnetisch, schok- en stootbestendig. Geleverd met gloeilamp.
  • Bereik: 3 mijl
  • 12 V / 24 V
  • masttoplicht: 4 W / floodlight: 6,75 W
  • hoogte: 210 mm
  • diepte: 135 mm
Opmerking voor elektrische installatie:
de aansluitingen van de masttoplamp en floodlight (schijnwerper) zitten net achter de LED's van de mastlamp. Om de LED eruit te halen hoef je alleen maar een kleine schroevendraaier of het lemmet van een mes tussen de LED en de behuizing te steken en de LED-lamp er voorzichtig uit te trekken. Wees voorzichtig bij het uitvoeren van deze handeling om de behuizing niet te beschadigen. Zie ook de documenten sectie.

Documenten

multi-flag Handleiding
.PDF, 5,74 MB
Art.nr.: 26046,26047
de-flag Korte handleiding
.PDF, 2,45 MB
Art.nr.: 26046,26047

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen

5 Beoordelingen van klanten

2.8 (van 5 beoordelingen)
5 Sterren
(0)
2 Sterren
(0)
100% beveelt SVB aan
Gisbert R.
van Gisbert R. Nationale vlag van Duitsland 10-05-2023
Product duur, service perfect
Dit model heb ik 19 jaar op mijn mast gehad met klassieke lampen. Bij harde wind werd het deklicht door het voorzeil van de mast geslagen. Aangezien ik geen nieuwe gaten in mijn carbon mast wilde boren, heb ik dit model besteld. De telefoniste aan de telefoon probeerde een gegevensblad te vinden met de boorgatafstand. Maar die was er niet. Zijn pragmatische suggestie was om de lamp te bestellen, te proberen en, als hij niet past, terug te sturen. Aangezien mijn schip ongeveer 1000 km verwijderd is van waar ik woon, is de gratis retouroptie verlengd.
De gaten kwamen overeen, de lamp zit perfect. De verbindingen zijn een beetje onhandig om te maken, ik heb ze gesoldeerd. De prijs is steil. Maar ik had geen alternatief.
Theodore R.
van Theodore R. Nationale vlag van Nederland 21-02-2016 geverifieerde aankoop
Bracketless mounting with 6 pop rivets or small screws - body forms around mast but stiff plastic makes fitting a fiddly job. End result is firmly attached. Wiring is behind removable steaming light. Both this and deck lamp are completely sealed. Electrical connections are crimp-connectors which will become unreliable after a season or two - soldering is possible. Lighting performance is good (also for deck light) but is LED tech really still this expensive?
Rolf W.
van Rolf W. Nationale vlag van Duitsland 01-10-2020 geverifieerde aankoop
LED-toplicht
De prijs is al behoorlijk hoog.De montage op de staande mast is complex, omdat je vooraf een boorsjabloon moet maken. De reden hiervoor is het ombuigen van de twee zijlipjes. Door de lipjes boren is niet mogelijk tenzij je een "derde" hand hebt om je aan vast te houden. De kabelaansluitingen kunnen duidelijker. De afdichting van de dekradiator zit slecht vast. Het openen van het bovenlicht met een mes is onpraktisch en er bestaat kans op beschadiging. Dat moet je voor deze prijs beter oplossen.

Afbeeldingen van klanten (2) van alle beoordelingen

Toon alle beoordelingen

Beoordeel het product

Wat vind je van het product?
Teleurgesteld
Voldoet totaal niet aan mijn verwachtingen
Slecht
Slechts aan enkele verwachtingen wordt voldaan
OK
Voldoet aan mijn basisverwachtingen
Goed
Iets beter dan mijn algemene verwachtingen
Uitstekend
Overtreft volledig mijn verwachtingen
Klik op de sterren voor je beoordeling

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

  • Meer "Klanten vragen klanten" beschikbaar in de volgende talen :
  • Nationale vlag van English
Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!