Product beschrijving

Gennaker zeil gemaakt van nylon ripstop (CHS 65 g - 1,5 oz), tri-radiaal modern ontwerp voor optimale weerstand tegen vervorming en voor betere prestaties. In een blauw/wit/grijze kleurencombinatie (de kleurencombinatie kan variëren afhankelijk van de grootte van het zeil). De zeilhoeken zijn verstevigd met radiale laminaten en roestvrijstalen ringen. De hoofdnaden zijn dubbel genaaid. Zeilen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Geleverd met tas.

OPMERKING: een schets van de zeilafmetingen vind je hier.

Goed om te weten - eenvoudig blisterzeilen
Blaar- en gennakerzeilen zijn de turbo's voor je jacht. Als boten met genua en fok onwillig hun kilometers maken, brengen blaren jou en je boot juist vooruit. Helaas is de waardering voor de "grote lap" nog steeds wijdverbreid. In combinatie met een sok zijn deze zeilen echter zeer comfortabel in gebruik geworden. Het grootste probleem met deze zeer lichte zeilen is het deels onvoorspelbare gedrag bij het zetten en bergen, en bij de manoeuvres om van koers te veranderen. Door het gebruik van een sok zijn deze handelingen zeer beheersbaar. Zelfs het zetten van de blaar of gennaker is een ontspannen manoeuvre omdat het zeil meteen in de wind staat. Het zeil wordt gehesen door middel van de buis in de mast en dan wordt het zeil gezet. De buis blijft in samengeperste toestand boven het hoofdzeil.
Bovendien is het mogelijk om het zeil op elk gewenst moment op te halen zonder een eindeloze hoeveelheid zeil op het dek of in de kuip te hoeven temmen. Met een sok wordt de wind uit de zeilen gehaald. De blaar of gennaker kan worden opgeborgen als een compact buizensysteem, zonder dat je de drukte hoeft te temmen in een zeilzak. Je zult snel beseffen wat je hebt gemist op je zeiltochten! Door de verschillende formaten zijn we bij SVB in staat om blisters van hoge kwaliteit te leveren tegen vergelijkbare lage prijzen. Wij zijn er zeker van dat u ook voor uw zeiljacht de juiste maat zult vinden. De selectie kan worden gemaakt op basis van de maten I en J. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van uw blister of gennaker kunt u ons bellen. Onze SVB zeilspecialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.
Maak de stap voor meer snelheid en meer zeilplezier bij lichte en matige wind!

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen

8 Beoordelingen van klanten

4.8 (van 8 beoordelingen)
3 Sterren
(0)
2 Sterren
(0)
1 Sterren
(0)
Tommi P.
van Tommi P. Nationale vlag van Finland 28-06-2019 geverifieerde aankoop
Good price and performance
It looks good and was easy to setup with a sock. Our boat was "flying" with it around 6 ms wind. After the first try, I cannot yet say anything about product's endurance but it has quality components of Doyle.
Jean Claude B.
van Jean Claude B. Nationale vlag van Frankrijk 23-11-2017 geverifieerde aankoop
pas encore utilisé
Michael H.
van Michael H. Nationale vlag van Duitsland 28-05-2017 geverifieerde aankoop
Macht einen sehr guten Eindruck

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

  • Meer "Klanten vragen klanten" beschikbaar in de volgende talen :
  • Nationale vlag van English
  • Nationale vlag van Español
Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!