Product beschrijving

Houd de controle over uw multifunctionele display zonder het stuur los te laten!

Met de optionele Raymarine RCU-3 stuurwielafstandsbediening heeft u onderweg eenvoudig toegang tot veelgebruikte functies.
Bereikschalen wijzigen, uw muziek bedienen, schakelen tussen apps en zelfs uw waypoint markeren; het is allemaal mogelijk met de draadloze Raymarine RCU-3 afstandsbediening. U kunt de RCU-3 aan het meegeleverde koordje bevestigen en omtoveren tot een handige handheld afstandsbediening voor de nieuwe aSerie, cSerie, eSerie en gS Serie displays.
Dankzij de draadloze Bluetooth technologie is het configureren van de Raymarine RCU-3 afstandsbediening eenvoudig en kunt u uw Raymarine Multifunctie Display draadloos bedienen tot op 15 meter afstand van het display.

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

  • Meer "Klanten vragen klanten" beschikbaar in de volgende talen :
  • Nationale vlag van Deutsch
Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!