Product beschrijving

Gennakerset klaar voor montage op zeilboten. Bestaande uit een genua track, een schuif met een sleuf voor de Gennaker buis, een Gennaker buis met trompet beginnend aan het einde van een ronde Gennaker buis geleider, en twee eindstukken van aluminium. De Gennakerbuis heeft geen zijopening voor het inrijgen van de Genankerlijn (inbegrepen). Als de eenheid niet wordt gebruikt, kunnen de geleiders en de buis gemakkelijk worden losgeschroefd. Schuif en buis zijn verbonden door een pin en kunnen gemakkelijk worden gescheiden.

Maat 1 voor schepen tot 7,50 meter: railmaat 25x4 mm (lengte 80 cm), diameter 40 mm Gennaker buis met een buislengte van 80 cm.

Maat 2 voor schepen tot 10 meter: railmaat 32x6 mm (lengte 100 cm), diameter 60 mm Gennakerbuis met een buislengte van ongeveer 100 cm.

Het railsysteem met de slede en geleider schiffsindividuell oog is vastgeschroefd aan het dek. De intrekbare Gennakerbuis moet uitschuifbaar zijn als hij over het boegbeslag wordt geplaatst. Daartoe moet de vergrendeling worden opgelost op de slede, en bij het bereiken van de ideale positie in de uitgeschoven toestand van deze re vergrendeld in een van de borggaten.

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!