Product beschrijving

De compressorkoeler CoolFreeze CDF-11 biedt alle voordelen in zakformaat. Met deze koelbox wordt een zeer klein en compact formaat bereikt - hij kan optimaal worden geplaatst in nissen, zakken of vastgebonden in de passagiersstoel. Met zijn lichte gewicht van 8,8 kg en comfortabele, verstelbare schouderriem kan de CDF-11 gemakkelijk worden vervoerd. Toch biedt de koelbox met 10,5 liter volume voldoende opbergruimte. Twee handige bekerhouders en LED-binnenverlichting zorgen voor een comfortabele handgreep.

De CDF-11 is geschikt voor normaal koelen en diepvriezen (ongeacht de omgevingstemperatuur) en kan traploos worden ingesteld van +10 tot -18 °C via een elektronische thermostaat met digitale temperatuurweergave. De compressorkoeler heeft een geïntegreerde besturingselektronica en laagspanningsbeveiliging (uitschakelbaar). De elektronische zekering of automatische polariteitsbeveiliging zorgen voor extra veiligheid. De CDF-11 heeft een stroomverbruik van ongeveer 30 watt en een voedingsspanning van 12 / 24 volt.

Voor een 230V-aansluiting heb je de Mobitronic-gelijkrichter EPS-100W nodig (apart verkrijgbaar).

Afmetingen:

  • Breedte: 235 mm
  • Hoogte: 358 mm
  • Diepte: 540 mm

Documenten

multi-flag Handleiding
.PDF, 2,02 MB

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen

1 Beoordelingen van klanten

3 (van 1 beoordelingen)
5 Sterren
(0)
4 Sterren
(0)
2 Sterren
(0)
1 Sterren
(0)
Mariane L.
van Mariane L. Nationale vlag van Frankrijk 26-05-2017 geverifieerde aankoop
After sales service nietig en non-existent. Jammer dat het gekochte product is bevredigend, maar geen technische bijstand. Ik heb nog nooit zou bestellen op deze site

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!