Corrosiewerende Grondlaag C.I.P.

Beeldpositie opnieuw instellen
Sluit
Terug

Product beschrijving

Roestwerende primer voor één- en tweecomponentenlakken
OWATROL® C.I.P. is een universele roestwerende primer voor alle verftypes. Hij lost niet op en breekt niet af wanneer er verf met een hoog oplossend vermogen op wordt aangebracht. Penetreert en stabiliseert het oppervlak en vormt een stevige stabiele laag waarop andere coatings zich stevig kunnen hechten. De pigmentatie biedt een verhoogde bescherming en perfecte filmvormende eigenschappen. Gemakkelijk te gebruiken, schuren of zandstralen is niet nodig. Te gebruiken op nieuwe of verroeste oppervlakken, binnen en buiten.
Waar te gebruiken: C.I.P. (Corrosion Inhibiting Primer) wordt aanbevolen voor alle zware omgevingsomstandigheden: maritiem of tropisch klimaat, corrosieve dampen, bouwmateriaal en ballasttanks... C.I.P. wordt in het bijzonder aanbevolen wanneer een zeer bestendige verf of tweecomponentenafwerking (urethaan, epoxy, chloorrubber, synthetisch, enz.) moet worden aangebracht of noodzakelijk is.
Aanbevelingen voor het aanbrengen: Schud of roer de verf goed voor en tijdens gebruik. Niet verdunnen. Verwijder alle losse en afbladderende roest, walshuid en oude verf tot een gezond oppervlak met een staalborstel of schraper. Het is niet nodig om alle stevig vastzittende roest te verwijderen. Oppervlakken die blootstaan aan chemicaliën (zouten, zuren, alkaliën...) moeten worden gewassen met water of gereinigd met stoom. Sterk vervuilde oppervlakken moeten worden gereinigd met het juiste oplosmiddel. Zorg er vóór het aanbrengen voor dat het oppervlak schoon, droog en vrij van olie, vet en andere oppervlakteverontreinigingen is.
Aanbevelingen: met C.I.P. gezandstraalde of gestraalde oppervlakken hoeven niet onmiddellijk geprimerd te worden; een lichte roestlaag heeft geen invloed op de prestaties of het eindresultaat.
  • dekking: 15 m²/l
  • verwerkingstemperatuur: +5°C tot +30°C
  • droging: ongeveer 6 uur
  • overschildertijd: ongeveer 72 u

Documenten

de-flag Certificaat
.PDF, 110,10 KB
Art.nr.: 54512
de-flag Datablad
PDF, 50,38 KB
de-flag Datablad
.PDF, 274,83 KB
Art.nr.: 54512
de-flag Beveiligd gegevensblad
PDF, 115,31 KB
en-flag Datablad
.PDF, 891,55 KB
Art.nr.: 54512
es-flag Datablad
.PDF, 1,93 MB
Art.nr.: 54512
fr-flag Datablad
.PDF, 848,42 KB
Art.nr.: 54512
it-flag Datablad
.PDF, 337,64 KB
Art.nr.: 54512

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen

26 Beoordelingen van klanten

4.7 (van 26 beoordelingen)
2 Sterren
(0)
1 Sterren
(0)
Johann S.
van Johann S. Nationale vlag van Duitsland 26-12-2017 geverifieerde aankoop
Alles in Ordnung, schnelle Lieferung
Aiko S.
van Aiko S. Nationale vlag van Duitsland 07-08-2017 geverifieerde aankoop
Super Praktisch und Funktionell, hat nur einen kleinen Nachteil man darf es nicht seinen Freunden zeigen, dann ist es weg!
Anonymus
van Anonymus 09-08-2015 geverifieerde aankoop
Gutes Produkt...................................................

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!