SVB beveelt voor dit item het volgende aan

Product beschrijving

Sinds 1970 worden de hoogwaardige zeilschoenen van SEBAGO gedragen door veel van de beste zeilteams. De CYPHON SEA SPORT is het erfgoed van deze vorige generaties zeilers en combineert hun jarenlange ervaring met de meest recente technische mogelijkheden. De CYPHON SEA SPORT heeft alle technische eigenschappen die een moderne zeilschoen nodig heeft, samengebracht in een sportieve, atletische en stijlvolle schoen. De CYPHON SEA SPORT is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel zeilers als bootliefhebbers.

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen

1 Beoordelingen van klanten

1 (van 1 beoordelingen)
5 Sterren
(0)
4 Sterren
(0)
3 Sterren
(0)
2 Sterren
(0)
Federico R.
van Federico R. Nationale vlag van Spanje 06-03-2019
Gevaarlijk - koop ze niet
De slechtste bootschoenen die ik ooit heb gezien. Ze lijken comfortabel en licht, maar ze zijn een gevaarlijke val met de droge hoes, hun grip is discreet, maar met de natte hoes of gewoon vochtig hebben ze helemaal GEEN grip. Ze zijn erger dan op blote voeten lopen, en veel erger dan elke andere bootschoen, inclusief de goedkope schoenen. Kortom, het zijn oplichters. De SVB zou ze uit de verkoop moeten halen.

Beoordeel het product

Wat vind je van het product?
Teleurgesteld
Voldoet totaal niet aan mijn verwachtingen
Slecht
Slechts aan enkele verwachtingen wordt voldaan
OK
Voldoet aan mijn basisverwachtingen
Goed
Iets beter dan mijn algemene verwachtingen
Uitstekend
Overtreft volledig mijn verwachtingen
Klik op de sterren voor je beoordeling

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!