Art.nr.
77148
EAN
9783667124326
Model nr.
978-3-667-12432-6
Omschrijving
Paper chart pack 9 - Balearic Islands / Mallorca, Ibiza, Menorca, Formentera.
Jaar van publicatie
2022

Product beschrijving

DK kaartenpakket 9 - Balearen: Mallorca, Ibiza, Menorca, Formentera. 4 doorvaartkaarten, 20 kaarten, 33 jachthavenkaarten, waypoints lijst.

De digitale kaarten van Delius Klasing voor de populaire gebieden in de Noordzee, Oostzee, de Balearen en de Adriatische Zee zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de pleziervaart. Praktische standaarden, duidelijke gekleurde identificatie en een bijzonder duidelijke illustratie zijn de essentiële voordelen van de nieuwe kaart-CD's voor deze gebieden.

De zeekaarten hebben jachthavenplattegronden met alle relevante informatie die nodig is voor het controleren en binnenvaren van de jachthaven. De hele kustlijn van het specifieke gebied wordt weergegeven op de grootst mogelijke schaal (ten minste 1:80.000). Voor tochten op open zee zijn er doorvaartkaarten in elk kaartpakket. Voor veeleisende nautische gebieden zijn er gedetailleerde kaarten in verschillende schalen met hoge resolutie.

De verschillende dieptebereiken zijn in kleur ingedeeld in secties van 2 m en 5 m, zodat ondiepten en veilig bevaarbare dieptebereiken op het eerste gezicht kunnen worden herkend. Zoals gebruikelijk gebruiken de DK-kaartsets internationale standaard identificatienummers voor navigatiehulpmiddelen en bakens. Bij elke kaartenset wordt een lijst met waypoints geleverd.

De inhoud van de CD's is identiek aan de gedrukte DK-kaartsets en kan alleen worden gebruikt met de software YACHT NAVIGATOR PREMIUM 2.

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!