Beeldpositie opnieuw instellen
Sluit
Terug
Dit product is niet meer verkrijgbaar.

Product beschrijving

Lewmar E-lieren combineren de voordelen van drukknopbediening met de indrukwekkende eigenschappen van Ocean-Self-Tailer lieren. De E-serie is verkrijgbaar in de maten: 40-66 voor de free-handed bediening van zeiljachten tot 18 m.

Lewmar lieren uit de E-serie zijn verkrijgbaar in 2 versies. De eerste versie, de EST-Series, is klaar voor gebruik door het installeren van een aandrijfunit, een motor / tandwielkast en een schakelaar. Deze oplossing is uitstekend geschikt voor vallieren waar een constante snelheid vereist is. De ELS-Serie (lastafhankelijke, elektrische lier) wordt bestuurd door een tegen overbelasting beveiligde besturingskast. Afhankelijk van de betreffende bladbelasting wordt met één druk op de knop de best mogelijke snelheid bereikt.

Kenmerken:
  • Uitbreidbaar systeem
  • Bediening met drukknop
  • Geluidsarme werking
  • Handmatige bediening voor conventionele trim
  • Alle voordelen van de Ocean serie
  • Eenvoudige installatie
Op verzoek zijn er ook 24-V elektrische lieren verkrijgbaar.

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!