Product beschrijving

EOS Info satellietradioweerstation, professionele weersverwachting voor vandaag en de volgende 4 dagen. Kies uit meer dan 50 regio's in Duitsland of de door jou gewenste regio. Uitgerust met tekstdisplay voor eenvoudig te begrijpen voorspellingen en stormwaarschuwingen. Meerdere keren per dag worden de professionele weerdata van "wetteronline.de" geüpdatet en via satelliet verstuurd naar het regionale weerstation. 5x5 extra voorspellingen: voor de ochtend, middag, avond, nacht of dag. Display met hoog contrast, gedetailleerde informatie met 36 weersymbolen voor eenvoudige en snelle toegang tot informatie. Draadloze thermometer, hygrometer en ingebouwde klok met wekkerfunctie zijn inbegrepen.

Documenten

de-flag Handleiding
PDF, 371,78 KB
Art.nr.: 85068

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen

1 Beoordelingen van klanten

1 (van 1 beoordelingen)
5 Sterren
(0)
4 Sterren
(0)
3 Sterren
(0)
2 Sterren
(0)
SESTARETE & RETE SRL S.
van SESTARETE & RETE SRL S. Nationale vlag van Italië 08-06-2017
evitare questo rivenditore
Als u bij het SVB-bedrijf bestelt, wees dan voorzichtig, want in geval van problemen zijn de kosten voor het retourneren van de goederen voor uw rekening, vanmorgen telefonisch met iemand te spreken Ik wachtte meer dan een half uur online, ik vroeg of ik had besteld een nieuw product als ik mij had kunnen ontmoeten met de retourzending van mijn bestelling door mijn retourzending op te halen toen de nieuwe werd afgeleverd, kreeg ik nee te horen, dus er is geen minimale beschikbaarheid van deze leverancier. Ik raad het niet aan. U kunt dezelfde artikelen ook bij andere retailers vinden.

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

  • Meer "Klanten vragen klanten" beschikbaar in de volgende talen :
  • Nationale vlag van Deutsch
Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!