Product beschrijving

De GPS-antenne kan worden aangesloten via de interne GPS-module van de 3G-router Wi2U. Deze combinatie maakt de router tot een ideale diefstalbeveiliging. Wordt geleverd met 10 m kabel en adapter.
Opmerking over de Fakra UMTS- en GPS-connectoren:
De gebruikte Fakra coaxiale connectoren van hoge kwaliteit zijn perfect gebleken voor toepassingen in de auto-industrie. De verschillende connectoren hebben verschillende behuizingen en kleurcodes. Het voordeel van deze codering is een verwarringvrije en snelle installatie.
Houd er rekening mee dat er Fakra accessoires of adapterstekkers zijn zonder codering (Fakra Z), in de kleur turquoise (waterblauw, RAL5021). Dit is het enige geval waarbij verwarring mogelijk is.
Zorg er bij deze connectoren voor dat u de juiste poorttoewijzing krijgt. Een UMTS-antenne moet worden aangesloten op de bordeauxrode poort op de router, terwijl een GPS-antenne wordt aangesloten op de blauwe poort.

Documenten

multi-flag Korte handleiding
.PDF, 107,20 KB

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

  • Meer "Klanten vragen klanten" beschikbaar in de volgende talen :
  • Nationale vlag van Deutsch
Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!