MAX-N Brede Zuidwest-Europese kusten WN95

Beeldpositie opnieuw instellen
Sluit
Terug
Dit product is niet meer verkrijgbaar.

Product beschrijving

Gebied: Brede Zuidwest-Europese kusten WN95
MAX-N Wide biedt u vele extra C-MAP-functies, zoals bijvoorbeeld haven- en naderingskaartdetails, gedetailleerde jachthavenkaarten en de dekking van rivieren en meren in het binnenland. Als u al in het bezit bent van een compatibele Lowrance-, Simrad- of B&G-kaartplotter, dan bieden MAX-N Wide-kaarten u een uitgebreide dekking op basis van populaire C-MAP MAX Wide-kaarten.
Lowrance-, Simrad- en B&G-klanten die overstappen op de nieuwe MAX-N-kartografie zullen niet alleen profiteren van de nauwkeurige en up-to-date C-MAP-kaartgegevens van vandaag, maar doen ook een verstandige investering in toekomstig varen en allerlei soorten vaar- en visavonturen.

Compatibel met:

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen

1 Beoordelingen van klanten

3 (van 1 beoordelingen)
5 Sterren
(0)
4 Sterren
(0)
2 Sterren
(0)
1 Sterren
(0)
Hubert R.
van Hubert R. Nationale vlag van Duitsland 27-10-2014 geverifieerde aankoop
Die Karten beim Kollegen waren auch auf Genauigkeit zuverlässig, auch bei Nachtfahrt.\r\nMeine Karte kann erst im August wieder genutzt werden, wenn wir wieder nach Kroatien fahren.

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!