AMEC

Het merk AMEC (Alltek Marine Electronics Corp.) is opgericht om veilige, hoogwaardige maritieme elektronica voor zeilers te ontwerpen en te produceren. AMEC's belangrijkste focus ligt op de ontwikkeling van bewezen en gecertificeerde AIS technologie. Het bedrijf werd opgericht in 2006 en sindsdien hebben ze een grote klanttevredenheid ervaren, zowel in de commerciële als in de consumentensector. Het team van AMEC bestaat uit ervaren onderzoeks- en ontwikkelingsexperts, die gespecialiseerd zijn in draadloze communicatie, RF-hardware en AIS-producten. Meer informatie over AMEC...
Filter terug
Hoofdcategorie
Beoordelingen
Prijsklasse
Beschikbaarheid
 
Catagorie
Alle filters

Succesvolle samenwerking

- Al vele jaren

Samen met SVB verdeelt AMEC zijn pleziervaartproducten op de Europese markt. In 2013 voegde SVB het eerste AMEC-product, de klasse B-transponder CAMINO 101A, toe aan zijn technisch productgamma. SVB was een van de eerste distributeurs in Europa die de hoogwaardige AIS-transponders van AMEC aanbood. Nu biedt SVB het volledige AMEC AIS assortiment aan, inclusief AMEC's CAMINO 108 AIS transponder (met of zonder WiFi), CYPHO 150 AIS ontvanger (met of zonder splitter), CUBO 160 VHF/AIS Transponder met splitter, evenals andere benodigde apparatuur.


Naast AIS ontvanger/transponder technologie biedt SVB ook AMEC's PLOMO noodbaken aan, waarmee schepen en reddingsteams binnen een bepaalde omgeving de man-over-boord kunnen lokaliseren via uitgezonden AIS SART informatie.


Aarzel niet om contact op te nemen met onze technische experts via telefoon of e-mail als u nog vragen hebt over AMEC producten.