ANWB

Bij het plannen van een reis is een goede voorbereiding van cruciaal belang. De vaarkaarten en reisgidsen uitgegeven door de Koninklijke Nederlandse Toeristenbond (anwb), gevestigd in Wassenaar, geven een overzicht van bestemmingen en routes in Nederland en daarbuiten, en geven handige tips en informatie over het land, de regio en de steden. Meer informatie over ANWB...
Filter terug
Hoofdcategorie
Beoordelingen
Prijsklasse
Beschikbaarheid
 
Catagorie
Alle filters

ANWB zeekaarten - een werk van traditie

- Overtuiging door succes - anwb

Opgericht op 1 juli 1883, is anwb nu de grootste reizigersvereniging van Nederland met meer dan 4,4 miljoen leden en is vergelijkbaar met de Duitse ADFC/ADAC. Anwb levert kaarten voor reizen met de auto, motor of caravan, maar ook reisgidsen voor wandelen, paardrijden, watersport, wintersport en kamperen.

Bij SVB hebben we zeekaarten van anwb voor verschillende vaargebieden in Nederland met gedetailleerde nautische informatie, brugnummers en overzichtskaarten van de belangrijkste havens en plaatsen. De bijbehorende uitklapkaarten bevatten ook gedetailleerde kaarten van de belangrijkste plaatsen, bezienswaardigheden of restaurants, etc. De zeekaarten worden in het Nederlands geleverd.