AQUAPAC

100% waterdicht! Aquapac biedt perfecte oplossingen voor het beschermen van belangrijke documenten of technische apparatuur voor alle buitenactiviteiten. De waterdichte beschermhoezen met het Aquaclip sluitsysteem houden alles wat belangrijk is droog, zelfs in vochtige en natte omstandigheden - smartphone, GPS, tablet of zeekaart, enz. blijven bedienbaar binnen de beschermende TP foliehoezen en zijn drijvend en waterdicht tot een diepte van 10m. Meer informatie over AQUAPAC...
Filter terug
Hoofdcategorie
Beoordelingen
Prijsklasse
Beschikbaarheid
 
Catagorie
Alle filters

Waterdichte tassen van aquapac

- Bescherm uw technische apparaten - Aquapac

Aquapac Ltd. is sinds 1982 actief in het ontwerpen, produceren en verkopen van waterdichte tassen. Het idee werd geboren in een Londense pub door windsurfers die op het water naar hun muziek wilden luisteren. In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland worden de producten van Aquapac gedistribueerd door Aquapac-Aquaman Deutschland GmbH.

De producten van Aquapac

Het productassortiment omvat allerlei soorten waterdichte tassen voor een breed scala aan activiteiten en bescherming, en SVB heeft tassen die speciaal geschikt zijn voor watersporten, omdat ze 100% waterdicht en stofdicht zijn. Ze beschermen je inhoud tegen water, zand, sneeuw en vuil. Je kunt zelfs je e-reader of tablet door de doorzichtige folie heen gebruiken. Alleen onder water werkt je touchscreen meestal niet, dus daar zul je de knoppen op het apparaat moeten gebruiken om foto's te maken.

Als je tijdens het varen belangrijke en gevoelige spullen wilt beschermen tegen de elementen, dan is een waterdichte tas de beste manier!