B&G
B&G Logo
B&G is een van de populairste merken onder de beste schippers ter wereld. B&G ontwikkelt al meer dan 50 jaar elektronische oplossingen die zijn ontworpen om schippers nog meer te laten genieten van hun activiteiten op het water.

Uiterst gebruiksvriendelijk! B&G Zeus S ® - Nu ontdekken

Koop nu een Zeus S!

Ontdek de B&G Zeus serie, met zijn indrukwekkende intuïtieve bediening en unieke functies. Dankzij de geavanceerde vaarfuncties hebt u altijd toegang tot de gegevens die u nodig hebt en kunt u de juiste vaarmodus selecteren die bij uw wensen past. Vind met gemak de juiste koers dankzij C-MAP Reveal X en Discover X kaartondersteuning met zeer nauwkeurige gegevens. De handige installatiewizard helpt je op weg en het touchscreen display maakt elke invoer moeiteloos. Het SolarMAX IPS-touchscreen met hoge resolutie is altijd goed af te lezen, dag en nacht, zelfs met een zonnebril op. Met ingebouwde Wi-Fi, NMEA2000 en Ethernet kun je eenvoudig andere apparaten aansluiten, zodat de Zeus S het nieuwe hart van je zeilsysteem wordt.

Sinds de eerste dagen als bedrijf heeft B&G zich gericht op het ontwikkelen van bepaalde technologieën die zorgen voor maximale navigatieveiligheid en beter zicht op zee. Enkele van 's werelds beste zeilers, van Sir Francis Chichester tot Ellen MacArthur, hebben voor B&G-producten gekozen om hun dromen op het water waar te maken. Bovendien zijn de Volvo Ocean schepen uitgerust met B&G producten. B&G werkt ook samen met America's Cup-teams en gebruikt hun feedback en resultaten om nieuwe, innovatieve producten te ontwikkelen voor alle soorten zeilers - of het nu gaat om racen, cruisen op blauw water of alledaagse navigatie. Een van B&G's meest innovatieve technologieën is hun solid-state X-band radar, die gebruik maakt van FMCW-technologie. Deze breedbandradartechnologie van B&G zendt een continue zendgolf uit met een toenemende lineaire frequentie, die zijn frequentie behoudt terwijl hij beweegt en terugkaatst van elk object. Ondertussen blijft de zender een toenemende frequentie uitzenden. Dit is de basis die wordt gebruikt om de exacte "vliegtijd" en doelafstand te berekenen. Ook verkrijgbaar bij SVB - de nieuwe Breedband 4G™ Radar, die de manier waarop u op het water navigeert opnieuw uitvindt. Met functies zoals: bundelverscherping, dual range radar, doelscheidingscontrole en hoge snelheidsmodus. Als u technisch advies nodig hebt over een van de producten van B&G, aarzel dan niet om contact op te nemen met het SVB-team.