BARKA

Je droomboot moet overal waar je kijkt perfect zijn, maar daar horen ook zaken bij die op het eerste gezicht niet zichtbaar zijn. BARKA heeft in zijn meer dan 50-jarige bedrijfsgeschiedenis een gevoel ontwikkeld voor de behoeften van booteigenaren en is een van de toonaangevende leveranciers voor botenbouwers en scheepswerven als het gaat om complete watersystemen. Het Italiaanse bedrijf is gevestigd in Milaan, met een vestiging in Rome en productiefaciliteiten in Bergamo en in het buitenland. De productie omvat alles op het gebied van watervoorziening aan boord, van de roestvrijstalen spoelbak voor de kombuis tot de badkamerinrichting met eenhendelmengkraan en intrekbare douchekop. Meer informatie over BARKA...

Kranen, gootstenen en fittingen voor boten

- Net als thuis - voorzieningen

Zelfs als het er soms wat onrustig aan toe gaat in de kombuis, kunt u uw leven op zee een stuk gemakkelijker maken met ultramoderne, handige en voordelige watersystemen van allerlei merken van Barka, en het gevoel hebben dat u thuis bent.

Of u nu op zoek bent naar een verlengbare doucheslang, een speciaal type kraan dat aan uw behoeften voldoet of u bent gewoon op zoek naar stijl en kwaliteit van topklasse, Barka kan aan al deze behoeften voor uw kombuis voldoen en indien nodig reserveonderdelen leveren.