Bavaria
bavaria Logo
BAVARIA YACHTS - 100% Made in Germany. BAVARIA YACHTS is een van de modernste fabrikanten van zeil- en motorjachten ter wereld. Een BAVARIA jacht is het resultaat van de perfecte combinatie van verschillende componenten. De kern wordt gevormd door uitgebreide knowhow op het gebied van botenbouw, engineering en design. Met de beste materialen, de beste uitrusting, het beste vakmanschap en toegewijde werknemers wordt iets gecreëerd dat elke BAVARIA tot jachtgenot maakt.
Gebruik voor BAVARIA ondersteuningsverzoeken het contactformulier of schrijf een e-mail naar bavaria@svb.de.

Bavaria onderdelen voor zeil- en motorjachten

Welkom in de wereld van BAVARIA

Een breed scala aan competenties!

Exclusief partnerschap tussen marktleiders BAVARIA en SVB

BAVARIA combineert scheepsbouwtraditie, Duitse ingenieursvaardigheden en het vermogen om moderne jachten te produceren met veel aandacht voor detail en kwaliteit. Elke BAVARIA wordt gebouwd met behulp van een ingewikkelde combinatie van superieure materialen en hoogwaardige apparatuur van boeg tot achtersteven. BAVARIA jachten zijn ontworpen met de maritieme levensstijl in gedachten!
Met meer dan 140 medewerkers, zo'n 35.000 innovatieve watersportproducten en meer dan 35 jaar ervaring staat SVB voor expertise in technische apparatuur en watersportaccessoires, en voor snelle levering aan zeilers, bevrachters en watersportbedrijven wereldwijd. Bij SVB krijgen watersporters technisch advies in zes verschillende talen, online, persoonlijk en telefonisch.

Originele BAVARIA reserveonderdelen zorgen ervoor dat uw jacht origineel blijft. Daarom is de juiste uitrusting met originele onderdelen een topprioriteit. Originele BAVARIA reserveonderdelen zijn een essentieel onderdeel voor het behoud van de waarde van uw jacht en ze garanderen de beste pasvorm, functionaliteit en optimale veiligheid aan boord. Vind uw originele reserveonderdeel - of het nu voor een BAVARIA zeilboot of motorjacht is.

  • Originele BAVARIA onderdelen
  • Exclusieve samenwerking
  • Gemakkelijk reserveonderdelen vinden
  • Originele scheepswerfonderdelen

BAVARIA ondersteuningsformulier

Vul het onderstaande formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw nummer zal ons helpen, uw aanvraag sneller te verwerken