BINDER

Wat in 1960 begon als Franz Binder, een privébedrijf dat begon als werkplaats voor mechanica en gedraaide onderdelen, is nu een van de marktleiders op het gebied van ronde connectoren. Het familiebedrijf uit Neckarsulm werkt met 45 verkooppartners op 5 continenten. BINDER stroomconnectoren zijn te vinden in de SVB online shop in de categorie Plug-In Connectoren . De waterdichte connectoren worden aan boord gebruikt om elektrische leidingen te koppelen. Met kenmerken zoals een hoge toelaatbare nominale stroom, schroefverbindingstechnologie met eenvoudige en veilige schroefdraadvergrendeling en een grote aansluitruimte voor eenvoudige installatie, zijn deze connectoren perfect voor gebruik in maritieme toepassingen. Meer informatie over BINDER...

Elektronica aan boord op het hoogste veiligheidsniveau

- en tegen een onklopbare prijs - BINDER

BINDER connectoren zijn goedgekeurd door Germanischer Lloyd en zijn gecertificeerd voor gebruik met watersportvaartuigen met laagspanning 230 V/50 Hz en tot 50 V extra-laagspanning. Ook verkrijgbaar bij SVB in de online shop: BINDER hoekstekkers, flensmoffen en montagevoeten.

De BINDER in-line stekerverbindingen worden geleverd met een koppelstekker en koppelbus. Ze zijn waterdicht en geschikt voor windmeetsystemen, fluxgatesondes enz.