COMFORT SEAT

Draagbaar zitcomfort met COMFORT zitting. Wil je altijd en overal comfortabel kunnen zitten? De stoelen van COMFORT seat maken het allemaal mogelijk! Waar je ook bent, de flexibele, draagbare stoelen zorgen ervoor dat je je ongelooflijk comfortabel voelt. Er is geen betere manier om te profiteren van kwaliteitskussens die je ongelooflijk comfort bieden, op alle oppervlakken. Door hun lichte gewicht zijn ze snel en gemakkelijk te vervoeren. Dankzij een grote keuze aan verschillende kleuren en maten vindt iedereen wat hij zoekt. Het ontwerp is klassiek en toch mooi op een minimalistische manier - je kunt ze overal gebruiken: Aan boord, op het strand, tijdens het kamperen of in de tuin. Meer informatie over COMFORT SEAT...

COMFORT Stoel Klassiek

- Een klassieker aan boord - Comfort Seat Classic

Comfort Seat produceert draagbare zitjes sinds 2003. De productiefaciliteiten bevinden zich in Nederland, wat betekent dat ze de kwaliteit van hun producten volledig onder controle hebben. Naast hun producten voor de scheepvaart produceren ze ook een serie robuuste stoelen voor buiten. De Comfort Seat Classic SMALL is bijzonder ruimtebesparend en perfect voor kleine schepen met beperkte ruimte.


Alle stoelen zijn uitgerust met verstelbare rugleuningen. De verschillende zittingen kunnen worden versteld tussen 6 en 14 posities (afhankelijk van het model) - van rechtop zitten tot liggen.
Het geïntegreerde stabiele frame en scharniermechanisme garanderen dat de Comfort Seat je hele rug optimaal stabiliseert. De compacte afmetingen en het lage gewicht van het product maken het ongelooflijk gemakkelijk om het overal mee naartoe te nemen. De geïntegreerde schouderriem ontlast je rug. Alle COMFORT zitjes hebben geen poten en geen scherpe randen - ze kunnen dus geen schade aan boord veroorzaken.


Alle zitjes van COMFORT worden beschermd door een acryl buitenkant: Hierdoor zijn ze zeer goed bestand tegen UV-straling en blootstelling aan water. Alle stoelen hebben een antislipoppervlak aan de onderkant, wat een stevige zitervaring garandeert. Het kussen is gemaakt van polyetherschuim van hoge kwaliteit, waardoor je comfortabel op elk oppervlak kunt zitten.


Geniet van het buitenleven, geniet van de zon en ervaar echte ontspanning met Comfort Seat producten!