DULON

Het merk Dulon staat sinds 1988 synoniem voor zeer efficiënte verzorgings- en schoonmaakproducten voor industrie en huishoudens. Bij de productie ligt de nadruk op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. De verzorgingsproducten voor boten van Dulon Marine zijn geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik en bieden de perfecte oplossing voor bijna elke verzorgingsbehoefte. Een goed voorbeeld hiervan zijn Dulon's bootverzorgingsseries 0 tot 3, die je kunt kopen in de SVB Shop in onze categorie Verzorging, Polish & Wax. Meer informatie over DULON...
Filter terug
Hoofdcategorie
Beoordelingen
Prijsklasse
Beschikbaarheid
 
Catagorie
Alle filters

In drie stappen naar succes

- Hoe maak ik mijn boot goed schoon? -

Dulon 0 (Predulon ontvetter) voor het verwijderen van lichte vervuiling door vet, olie of oude was- of siliconenlagen. Tweede stap: breng Dulon 1&2 (2-componenten polish) aan. Ga hiervoor als volgt te werk:
Breng Dulon 1 aan met een vochtige doek/spons in kleine cirkelvormige bewegingen. Laat het oppervlak drogen tot zich een witte film heeft gevormd. Wrijf deze film er NIET af, maar breng Dulon 2 direct aan met een vochtige doek/spons en wacht op dezelfde manier tot zich een witte film heeft gevormd. Je kunt nu wrijven met een droge, pluisvrije doek of reinigingspad. Het 2-componenten hoogglans beschermingssysteem is nu geactiveerd!

Met Dulon 1&2 2-componenten boenwas krijg je een langdurige hoogglanslaag die effectieve bescherming biedt tegen bijvoorbeeld UV-licht. Het polijstmiddel is gemakkelijk aan te brengen en kan spaarzaam worden gebruikt. De Dulon 1&2 set met elk 500 ml is voldoende voor een bootlengte van 10-15 meter.

Reinig je boot af en toe met Dulon 3 (Wash & Wax Shampoo) voor een langdurige verzorging.