EFOY

EFOY - milieuvriendelijke brandstofcelgeneratoren voor campers, loodsen en boten. Dankzij het ruimtebesparende, compacte ontwerp van hun brandstofcellen kunnen ze gemakkelijk overal worden geïnstalleerd. EFOY brandstofpatronen hebben een speciale veiligheidssluiting en kunnen in seconden worden vervangen! Meer informatie over EFOY...
Filter terug
Hoofdcategorie
Beoordelingen
Prijsklasse
Beschikbaarheid
 
Catagorie
Alle filters

EFOY brandstofcellen wekken stroom op aan boord en maken je volledig onafhankelijk van het elektriciteitsnet. Perfect voor gebruik op boottochten en in stacaravans, maar ook in tuinhuisjes.

Met behulp van geavanceerde oplaadtechnologie schakelt de brandstofcel in wanneer de accu moet worden opgeladen en schakelt weer uit wanneer deze vol is. Op deze manier kunnen 12V en 24V accu's zonder problemen volledig worden opgeladen.

Het compacte ontwerp van de brandstofcel weegt slechts 6 kg, is 27,5 cm hoog en kan ruimtebesparend worden geïnstalleerd. De EFOY-brandstofcel werkt op brandstofpatronen. Deze zijn gevuld met zeer zuivere methanol en beveiligd met een veiligheidsslot, waardoor je de brandstofpatronen in enkele seconden kunt verwisselen .

EFOY-brandstofcellen kunnen ook worden gecombineerd met zonnepanelen. De brandstofcel wordt alleen ingeschakeld als de zonne-energie uitvalt, bijvoorbeeld door slecht weer.

De volautomatische brandstofcellen hebben geen onderhoud nodig, je hoeft alleen de brandstofpatroon te vervangen als deze leeg is.