FASTMOUNT

FASTMOUNT - het onzichtbare montagesysteem nr. 1 voor wand- en plafondelementen.
Het meervoudig bekroonde FASTMOUNT systeem vindt zijn oorsprong in Auckland, Nieuw-Zeeland, waar botenbouwer Gregg Kelly en zijn vrouw Maggie zich hadden gespecialiseerd in interieurwerk/bekleding van superjachten. Terwijl ze aan het werk waren, zagen ze de behoefte aan een betrouwbaar montagesysteem en ontwikkelden ze samen met ingenieur en ontwerper Ron Hanley het FASTMOUNT Panel Mounting System. Meer informatie over FASTMOUNT...

Geef het interieur van uw boot een make-over

Met dit systeem kan de installateur eenvoudig en veilig beklede of geverfde wand- en plafondpanelen, bekledingselementen, vloerdelen of gestoffeerde elementen met vaste ruggen installeren.
Wat maakt FASTMOUNT het nr. 1 bevestigingssysteem?
- FASTMOUNT lijnt zichzelf uit voor een perfecte en veilige pasvorm
- FASTMOUNT systemen kunnen eenvoudig worden gemonteerd, gedemonteerd en aangepast.
- FASTMOUNT kan worden gemonteerd op vele ondergronden

FASTMOUNT biedt u een verscheidenheid aan mogelijke toepassingen. U krijgt in een handomdraai een perfecte refit van uw bestaande interieur. Het systeem, dat speciaal is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de bouw van superjachten, is ook geschikt voor toepassingen in de beurs- of interieurbouw. SVB levert schroefmoffen, schroefclips, zelfklevende clips en systeemmoffen van het FASTMOUNT systeem.