FROLI

Beddensystemen voor boten, stapelbedden en caravans
FROLI's belangrijkste expertisegebied is technische kunststof producten, zoals ergonomische veerelementen voor bedsystemen, waarmee FROLI sinds 1993 een revolutie op de beddenmarkt teweeg heeft gebracht. Sinds 2001 heeft FROLI zich ook gespecialiseerd in bedsystemen voor boten, stapelbedden en caravans in haar assortiment. FROLI TRAVEL is een achteraf te monteren slaapsysteem dat speciaal ontworpen is voor lage hoogtes, hellingen, bochten of hoeken. Individuele veerelementen worden samengeklikt tot een lattenbodem met verschillende hardheidszones. De elementen kunnen op smalle, gemiddelde of brede afstand van elkaar worden vastgeklikt om individuele afmetingen te realiseren. Het open, luchtdoorlatende systeem zorgt ook voor een goede ventilatie van de matras. Het basispakket met 106 onderdelen en verschillende uitbreidingspakketten zijn verkrijgbaar in de SVB online shop voor watersportaccessoires. Meer informatie over FROLI...

Goed slapen

- Thuis en op reis

In 1962 registreerde uitvinder en oprichter van het bedrijf Heinrich Fromme een bedrijf en begon met de productie en distributie van kunststof ramen. Tien jaar later begon de productie van gegoten polyurethaan onderdelen voor de meubelbouw. Meer en meer productieprocessen werden vervolgens toegevoegd. In 1993 werd het FROLI bedsysteem op de markt gebracht, dat de klassieke houten lattenbodem verving door flexibele kunststof veerelementen. Tot op de dag van vandaag heeft dit slaapsysteem een groot commercieel succes en wordt voortdurend verder ontwikkeld. FROLI produceert in Duitsland in de buurt van Bielefeld in Schloß Holte-Stukenbrock en is niet vreemd aan milieu- en gezondheidsbewuste verwerking en productie - ook in de materiaalkeuze. Sinds 2014 staat FROLI in de TOP 100 van meest innovatieve Duitse middelgrote bedrijven.

Het Froli bedsysteem is in de afgelopen jaren een klassieker aan boord geworden en velen kunnen zich geen leven zonder voorstellen. Begin je eigen reis met het Froli basispakket en breid desgewenst uit met extra pakketten. Het is leuk om verschillende combinaties uit te proberen en uiteindelijk zul je merken dat de kwaliteit van je slaap aanzienlijk is verbeterd.