FURUNO

Al tientallen jaren heeft FURUNO een uitstekende reputatie opgebouwd als fabrikant van innovatieve maritieme elektronica op het gebied van nautische navigatie en communicatie in de commerciële scheepvaart, visserij, marien onderzoek en watersport. Het Japanse merk, dat sinds 2005 in Duitsland is gevestigd, staat wereldwijd synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien bieden ze gebruikers een complex servicenetwerk, dat snelle ondersteuning biedt aan klanten overal ter wereld. Bij SVB hebben we veel FURUNO-producten op voorraad, waaronder radarunits, GPS-apparaten, kaartplotters en weerontvangers. Meer informatie over FURUNO...
Filter terug
Hoofdcategorie
Beoordelingen
Prijsklasse
Beschikbaarheid
 
B-voorraad
 
 
Catagorie
Alle filters

Furuno scheepselektronica

- Uitmuntendheid en innovatie in radartechnologie - FURUNO

In 2014 bracht FURUNO het eerste WiFi-radarsysteem ter wereld op de markt: de DRS4W radarsensor. Dankzij een speciale module is het mogelijk om draadloze beelden rechtstreeks over te brengen naar maximaal twee Apple-apparaten (iPhone of iPad) via WiFi. " Radar to go" kan op elk moment vanaf verschillende locaties worden bediend binnen een straal van 10 meter. Een ander voordeel van deze technologie is dat er geen extra scherm nodig is, wat dit systeem bijzonder aantrekkelijk maakt gezien de aankoopprijs.

Als u besluit om voor de technologie van FURUNO aan boord van uw schip te kiezen, hebt u een ruime keuze aan innovaties en nieuwe producten. FURUNO bewijst dit met de vele prijzen die ze hebben ontvangen van de National Marine Electronics Association (NMEA).

Hebt u nog vragen? - Bel de elektronica-experts van SVB. We helpen u graag!