GEDORE

GEDORE, met zijn twee productlijnen GEDORE en GEDORE red, is synoniem geworden voor high-end gereedschap en speciaal gereedschap voor professioneel gebruik in de industrie en handel. De GEDORE red productlijn, gelanceerd in 2018, is gericht op ambitieuze doe-het-zelvers en beschikt over producten zoals hun universele gereedschapskoffer, TOURING gereedschapskoffer met verchroomd vanadium gereedschap of Bit Box met magnetische bitvergrendeling, zonder afbreuk te doen aan de gebruikelijke prestatiebelofte op het gebied van kwaliteit. Meer informatie over GEDORE...
Filter terug
Hoofdcategorie
Beoordelingen
Prijsklasse
Beschikbaarheid
 
Catagorie
Alle filters

Gedore gereedschapskoffers voor allround gebruik aan boord

- Gaat een leven lang mee, en zelfs langer

Met een Gedore gereedschapskoffer heb je al je werkbenodigdheden aan boord bij de hand. Het monteren van scheepsmeubilair of het uitvoeren van verbeteringen en reparaties is kinderspel met het juiste gereedschap.

De Gedore Touring gereedschapskoffer, met gereedschap gemaakt van ongelooflijk sterk vanadium gietwerk en gecoat met een hoogwaardige chroomlaag, kan meerdere generaties gebruikt worden. Dit product is de investering meer dan waard voor zowel doe-het-zelvers als professionele vaklui. Het is ook iets dat kan worden doorgegeven aan toekomstige generaties om aan boord te gebruiken.