JOBE

In 1974 zorgde een periode van bijzonder slecht weer ervoor dat professioneel waterskiër Jeff Jobe gedwongen was om binnen te blijven en niet het water op te gaan. Hij verveelde zich echter niet en met een koud biertje in de hand ontwikkelde hij de eerste ideeën voor een waterski met zijn naam erop. Hij wilde zijn eigen merknaam en product creëren. Dus begon hij zijn dromen waar te maken door de eerste Jobe-ski te ontwikkelen, die hij "Honeycomb" noemde. En deze ski was nog maar het begin ... Meer informatie over JOBE...
Filter terug
Hoofdcategorie
Beoordelingen
Prijsklasse
Beschikbaarheid
 
Catagorie
Alle filters

Jobe voegt meer plezier toe aan je leven

- Hoe haal je het meeste uit je zomer?

Jobe is al vele jaren een van de meest gerenommeerde merken op het gebied van recreatieve watersportkleding en -uitrusting. Jobe heeft een breed scala aan producten die zijn aangepast aan jouw behoeften en stijl, en tegelijkertijd betaalbaar zijn. JOBE's team, voornamelijk bestaande uit atleten, investeert veel tijd en energie in het ontwikkelen van producten. Vandaag de dag omvat het brede assortiment van Jobe waterski's, wakeboards, wetsuits en nog veel meer.

Meer plezier op het water met de JOBE tube HYDRA of met de tubingset RUMBLE. Het meest geschikt voor warme dagen, beginners en gevorderden. Koel af in het water en geniet van elke seconde van je vrije tijd. De zomer zit vol verrassingen!


Jobe biedt je ook de juiste accessoires. Op koudere dagen mag je het belang van het juiste wetsuit niet onderschatten. Een Jobe wetsuit houdt je warm en biedt de nodige mobiliteit voor alle watersporten. Goede grip op gladde oppervlakken of op elk soort (surf)board, bijvoorbeeld Stand-Up-Paddles (SUP's), is geen enkel probleem met JOBE's Aqua Shoes.


Beleef een onvergetelijke zomer met Jobe! Onze watersportexperts adviseren je graag over de juiste producten. Bel +49421 57290 - 0 of e-mail info@svb.de