KLICKFIX

KLICKfix is een assortiment adapters en accessoires voor fietsen.
Rixen & Kaul werd in 1988 opgericht door twee gepassioneerde fietsers en wordt nu gerund door de tweede generatie. In het eerste jaar was al duidelijk welke richting het jonge bedrijf op wilde met hun KLICKfix stuuradapter: In plaats van losse riempjes, een solide en eenvoudig te gebruiken adapter voor het bevestigen van fietsmanden, die met één beweging in en uit het fietsstuur geklikt kan worden.Meer informatie over KLICKFIX...

Je fiets volledig uitgerust

- Met slechts één klik

Dit idee leidde tot de ontwikkeling van een hele reeks snelbevestigingsadapters voor fietsen, waarmee een grote verscheidenheid aan accessoires aan fietsen kan worden bevestigd, van fietsmanden en bagagetassen tot smartphones, en die met één druk op de knop weer kunnen worden losgemaakt.
Om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen, ontwikkelt, produceert en test KLICKfix alle adapters in Duitsland. Zo kan het hele proces, van het eerste idee tot ontwerp en constructie, van het maken van mallen en de productie tot en met de assemblage, in eigen hand worden gehouden.
Met een unieke verscheidenheid aan accessoires van Rixen&Kaul en andere bekende fabrikanten is KLICKfix vandaag de dag het meest gebruikte snelbevestigingssysteem voor fietsen.