LOWRANCE
LOWRANCE Logo
Lowrance - de revolutie van het vissen. Al meer dan 50 jaar is Lowrance een van de wereldleiders in de ontwikkeling van elektronische apparaten voor de scheepvaart.

Ontdek een nieuwe wereld van sonartechnologie met ActiveTarget® 2!

ActiveTarget® 2 live sonar

Ervaar de helderste live actiebeelden met ActiveTarget® 2 voor het volgende niveau van visvinden aan boord! Met de extra HDS® Pro Live sonarweergave heb je altijd het perfecte overzicht. ActiveTarget® 2 levert een fascinerende live onderwater ervaring met superieure resolutie van vis en structuur. Volg alle bewegingen en je hele omgeving in één oogopslag. De actie-feed biedt vloeiende, real-time beelden en stelt u in staat om verre beelden te zien in meer detail dan ooit tevoren. ActiveTarget® 2 is de ideale metgezel voor uw komende vis- of cruisetrip dankzij de vele weergaven, waaronder vooruitzicht, neerwaarts zicht en verkenningszicht, evenals de eenvoudige montage en de vele installatiemogelijkheden.

In 1957 richtte Darrell Lowrance het bedrijf LOWRANCE op en introduceerde het eerste draagbare visvindapparaat voor vissers in de VS. Dit instrument werd al snel een "toverdoos" voor Amerikaanse vissers en veranderde hun visgewoonten volledig. Sinds deze revolutionaire uitvinding heeft Lowrance een breed productassortiment ontwikkeld van geavanceerde maar toch redelijk geprijsde en eenvoudig te bedienen fishfinders, gecombineerde fishfinders / GPS en GPS+WAAS kaartplotters. LOWRANCE is een van de toonaangevende merken op de markt. Een belangrijke reden voor dit succes is de diversificatie van het productassortiment. Vandaag de dag ontwerpt Lowrance producten die de gebruiker voorzien van hoogwaardige functies tegen zeer concurrerende prijzen.