MEACO

Meaco is een merk van Airsain Deutschland GbR in Gronau. Met kantoren in Nederland en België is Airsain inmiddels een begrip in de wereld van de luchtontvochtigers. Net als in uw eigen huis kan een hoge luchtvochtigheid ook op het water een probleem zijn, wat de luchtontvochtigers van Meaco effectief kunnen voorkomen. Bij SVB bieden we u drie geselecteerde modellen voor gebruik op zee, waarmee u de luchtkwaliteit aan boord aanzienlijk kunt verbeteren. Meer informatie over MEACO...

Waarom een luchtontvochtiger kopen?

- Wat zijn de voordelen van een luchtontvochtiger? -

Het is erg belangrijk om een goede luchtkwaliteit te behouden, vooral voor mensen die allergisch zijn voor huisstof en huismijt. Maar ventilatie alleen is vaak niet genoeg om te voorkomen dat mijten een probleem veroorzaken. Met dit in gedachten hebben de experts van Airsain producten ontwikkeld die steeds efficiënter zijn in het verminderen van vochtigheid.

Naast het regelmatig verschonen van je beddengoed en het wassen van de gordijnen, raden we ook aan om een elektrische luchtontvochtiger te gebruiken. Dit is de enige effectieve manier om de luchtvochtigheid te verminderen.