OCEAN SIGNAL

Ocean Signal® is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van geavanceerde communicatie- en veiligheidsproducten voor de maritieme markt. Samen met de partner ACR Group hebben ze meer dan 250 mensen in dienst, voornamelijk in Groot-Brittannië. Meer informatie over OCEAN SIGNAL...
Filter terug
Hoofdcategorie
Beoordelingen
Prijsklasse
Beschikbaarheid
 
Catagorie
Alle filters

Een veilig gevoel aan boord

- Een product waar je op kunt vertrouwen

Ocean Signal's rescueME reeks van veiligheidsproducten biedt zowel recreatieve als commerciële zeelieden gebruiksvriendelijke, compacte en betaalbare levensreddende oplossingen.

Ocean Signal beschikt over een van de meest ervaren onderzoeks- en ontwikkelingsteams op het gebied van maritieme communicatie en heeft een reputatie opgebouwd van innovatieve en baanbrekende producten die uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid garanderen.

Ocean Signal rescueME veiligheidsproducten bieden levensreddende communicatieoplossingen, ongeacht uw activiteit of locatie. Of je nu zeilt op kustwateren of de volle zee verovert, alleen of als onderdeel van een expeditie trekt, of werkt in afgelegen gebieden, je vindt altijd het juiste noodbaken voor jou. rescueME biedt je gemoedsrust en snelle inzet van de juiste hulp als je je in een levensbedreigende situatie bevindt.