OLEU WATERSPORTS

Het bedrijf DOYLE / O'LEU werd in 1987 opgericht door Oliver Leu in Heiligenhafen, Duitsland en kan terugkijken op een lange traditie als zeilmakerij. Gekenmerkt door gestage groei, uitbreiding van het productassortiment en een fusie, bestaat het bedrijf nu uit meer dan 70 zeilmakers wereldwijd, een productiefaciliteit in Sri Lanka en ervaren professionele zeilmakers en ontwerpers. Het bedrijf produceert niet alleen alles wat met uw zeilen te maken heeft, maar verzorgt ook de productie op maat van dekzeilen en luifels voor uw schip. In 2005 bundelden de bedrijven O'LEU en DOYLE uit Massachusetts, VS, hun krachten en met Robbie Doyle, de oprichter van DOYLE, en hoofdontwerper Richard Bouzaid, deden ze een brede kennis op in zeilontwerp. Beiden hebben professionele ervaring in het ontwerpen van zeilen voor raceteams van de America's Cup, de Volvo Ocean Race en clubracer. Meer informatie over OLEU WATERSPORTS...
Filter terug
Hoofdcategorie
Beoordelingen
Prijsklasse
Beschikbaarheid
 
Catagorie
Alle filters

Zeilen en dekzeilen van OLEU

- Laat het hart van de zeiler sneller kloppen - DOYLE / OLEU

De naam DOYLE / O'LEU staat voor vele jaren ervaring in zeilproductie waar alle zeilen worden getest en onderzocht door zeilers en zeilmakers aan boord om ze voor u te optimaliseren. Van racezeilen (Close reach: Cross Cut, Triradial, Stratis of Downwind: spinnaker en gennaker) en toerzeilen tot op maat gemaakte hoezen en service (reparaties, tuigage, enz.), het bedrijf DOYLE / O'LEU biedt alles wat met uw zeil te maken heeft.


SVB en DOYLE / O'LEU kijken terug op een jarenlange samenwerking. SVB geeft u graag professioneel advies over O'LEU producten en helpt u met al uw technische vragen!