PETROMAX

In het begin was er licht! De PETROMAX is de oudste elektrische lantaarn ter wereld. Ze werd in 1910 ontwikkeld door Max Graetz, een inwoner van Berlijn. Omdat Graetz's bijnaam onder vrienden Petroleum-Maxe was, leek de naam PETROMAX voor zijn petroleumlamp vanzelfsprekend. Het functionele principe is tot op de dag van vandaag niet veranderd. De lampen worden nog steeds met de hand geassembleerd - een voorbeeld van hun traditie en kwaliteit. PETROMAX lampen genieten grote populariteit dankzij hun heldere glans en opvallende uiterlijk. Naast de klassieke PETROMAX 500HK lamp in chroom of messing heeft SVB ook accessoires en reserveonderdelen. Meer informatie over PETROMAX...

De wereld van PETROMAX

- In den beginne was er licht! -

Naast lampen biedt PETROMAX ook andere producten voor buitenfans, o.a. voor de gebieden vuur, barbecue en outdoor cooking en Bushcraft & Survival. Tot op de dag van vandaag worden de klassiekers van Petromax, zoals de HK500, gewaardeerd om hun elegantie en overtuigen ze door hun uitstekende functionaliteit en lange levensduur.

SVB's tip voor een lekker kopje thee aan boord

PERKOMAX thee- & koffiepercolator
Met de PERKOMAX percolator zet je heel eenvoudig een heerlijk kopje koffie of thee. Maak tot 9 kopjes van je favoriete warme drank in de geëmailleerde stalen kan van 1,5 liter. De PERKOMAX kan gebruikt worden op alle soorten fornuizen en is ideaal voor een koffiepauze aan boord, tijdens het kamperen en buitenshuis.