PRESTO

Krassen, krassen, barsten, breuken, piepen, kraken, corrosiebescherming, lakschade of lakonderhoud - bij SVB vindt u gegarandeerd het juiste Presto product. Hun producten vormen samen met de DUPLI-COLOR spuitlakken een allesomvattend reparatiesysteem en bieden de gebruiker een assortiment van lakvoorbereiding, bodembescherming, reiniging, bescherming, verzorging en lakproducten. Deze zijn niet alleen geschikt voor boten en motorvoertuigen, maar ook voor reparaties en onderhoud rondom het huis en op het erf. Presto is een handelsmerk van de MOTIP DUPLI Group, de marktleider in spuitverf (DUPLI-COLOR), met vestigingen in heel Europa. Meer informatie over PRESTO...

Geef roest geen kans

- Voorkomen is beter dan een probleem aanpakken.

Presto roestomvormer bestrijdt bestaande roestplekken effectief. Veel van onze klanten zweren al bij deze grote fabrikant en zijn producten die ontworpen zijn om oxidatie te voorkomen.

De juiste roestpreventie aan boord van je boot is echter nog belangrijker, haalbaar dankzij Presto Bob roestprimer en roestverzegelaar. Voorkomt vervelende roestvlekken en bespaart je kostbare vrije tijd.