REICH

Watersystemen voor recreatievoertuigen
REICH producten hebben allemaal één ding gemeen: kwaliteit. Deze uitzonderlijk hoge productiekwaliteit met een scherp oog voor details en design (de handdouche JULIA werd in 2011 bekroond met de reddot Award voor voorbeeldig design) heeft REICH tot Europees marktleider gemaakt op het gebied van watervoorziening voor campers en caravans. Of het nu gaat om messing of kunststof armaturen, gemetalliseerde oppervlakken worden altijd galvanisch behandeld en er wordt afgezien van stoomafname ten gunste van de kwaliteit.

Opgericht in 1975 in Eschenburg, Duitsland, bezit het bedrijf nu meer dan 100 patenten en intellectuele eigendomsrechten en heeft het kantoren in het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Meer dan 170 werknemers werken voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe en uitzonderlijk goede producten. De SVB online shop verkoopt REICH waterkranen en pompen. Meer informatie over REICH...

Watersystemen voor recreatievoertuigen

- Hoogwaardige fittingen voor gebruik aan boord - REICH

REICH producten hebben één ding gemeen: kwaliteit. Deze uitzonderlijk hoge productiekwaliteit met een scherp oog voor details en design (de handdouche JULIA werd in 2011 bekroond met de reddot Award voor voorbeeldig design) heeft REICH tot Europees marktleider gemaakt op het gebied van watervoorziening voor campers en caravans. Of het nu gaat om messing of kunststof fittingen, gemetalliseerde oppervlakken worden altijd galvanisch behandeld, er wordt afgezien van stoomafname ten gunste van de kwaliteit.