RHEINSTROM

In 1957 begon de pompenfabrikant RHEINSTROM uit Koblenz met de productie en wereldwijde distributie van hoogwaardige pompen, pompsystemen en accessoires voor maritiem gebruik. Zeewaterbestendige materialen zoals brons, roestvrij staal en aluminium vormen de basis van RHEINSTROM zoetwaterpompen, lenspompen, grijswaterpompen, afvalpompen of brandstofpompen. Daarom kan het bedrijf met een gerust hart een productlevensduur van meer dan 20 jaar aanbieden. Meer informatie over RHEINSTROM...
Filter terug
Hoofdcategorie
Beoordelingen
Prijsklasse
Beschikbaarheid
 
Catagorie
Alle filters

Rheinstrom type F afvalpomp

- Wat maakt een Rheinstrom pomp speciaal? -

Het vervangen van een afvalpomp is geen prettige ervaring, ook al is het bij sommige modellen niet te vermijden. Het team van Rheinstrom weet dat en houdt er zorgvuldig rekening mee voordat de productie van een pomp begint. Veel van hun eigen ervaring en die van hun klanten wordt gebruikt voor het fabricageproces en samen met hoogwaardige materialen en nauwkeurig vakmanschap worden bijna onverwoestbare pompen gecreëerd.

Bij SVB kun je afvalpompen type F van Rheinstrom kopen, speciaal geschikt voor het leegpompen van een volle afvalwatertank. Dit model is echter niet bedoeld voor continu gebruik.