ROT WEISS

ROTWEISS houdt zich al meer dan 80 jaar bezig met de verzorging van premium voertuigen: sportwagens, oldtimers, motorfietsen, motorboten, jachten, stacaravans en caravans. Voertuigen waarvan de eigenaren willen dat ze zo goed mogelijk voor de dag komen en hun waarde voor lange tijd behouden. Of u uw voertuigen nu zelf wilt onderhouden of ze door een professional wilt laten onderhouden, de onderhoudsproducten van ROTWEISS zijn ontworpen voor deze veeleisende gebruikers. Daarom worden ROTWEISS producten alleen verkocht via geselecteerde speciaalzaken en werkplaatsen. In de SVB online shop vindt u ROTWEISS onderhoudsproducten voor de behandeling van motorboten en zeiljachten, evenals accessoires voor het reinigen, polijsten en verzegelen van bootoppervlakken.
Meer informatie over ROT WEISS...

ROT WEISS onderhoudsproducten voor boten

- Waarom zou ik mijn boot polijsten? -

Typische voertuigoppervlakken zijn geverfd plaatstaal of gelcoatlagen op GRP-boten. Als deze niet worden onderhouden, verweren ze in de loop van het seizoen. Met ROTWEISS onderhoudsproducten kunt u de oppervlakken van uw boot herstellen en beschermen. Het gebruikelijke onderhoudsproces kan worden onderverdeeld in drie stappen:

Reinigen - Polijsten - Verzegelen

Reinigen: Een grondige verwijdering van vuil is het uitgangspunt, zodat er geen vuil wordt ingepolijst of afgedicht tijdens de verdere behandeling.

Polijsten: Zorgt voor de gewenste glansgraad of matheid van de bootoppervlakken.

Verzegelen: Permanente bescherming van de gereinigde / gepolijste oppervlakken. Sommige sealants verbeteren ook de kleurdiepte en glans.

De meeste onderhoudsproducten kunnen in deze drie categorieën worden onderverdeeld. Daarnaast zijn er combinatieproducten, zoals ROTWEISS Hoogglans Polish (SVB-nr. 63002), dat verschillende werkstappen in één combineert. Met onbeschadigde oppervlakken kan ook zonder veel tijd en moeite een zeer goed resultaat worden bereikt.