SEASMART MARINE

SeaSmart® - Het intelligente reinigingssysteem voor uw toilet aan boord. SeaSmart Marine Ltd heeft meer dan twintig jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van toilethygiëne-apparatuur en desinfectiesystemen. SeaSmart biedt nu een automatische oplossing voor het geurprobleem van uw toilet aan boord! De meeste toiletten aan boord gebruiken zeewater of zoet water om door te spoelen, dat onder de waterlijn aan de romp wordt onttrokken. Alle eigenaren van sportboten zullen ongetwijfeld geurproblemen hebben ondervonden van een boordtoilet... Meer informatie over SEASMART MARINE...
Filter terug
Hoofdcategorie
Beoordelingen
Prijsklasse
Beschikbaarheid
 
Catagorie
Alle filters

... Maar waardoor ontstaan er geurtjes in een toilet aan boord?

Er zijn in principe twee hoofdredenen voor geurontwikkeling:

Ten eerste bevat het zee- of zoetwater dat in het systeem wordt gezogen levende organismen die afsterven en ontbinden bij gebrek aan zuurstof en licht in de leidingen / hygiëneslang. Dit produceert slecht ruikende, zwavelhoudende gassen en andere verbindingen die tijdens het doorspoelen in de toiletpot worden gezogen en vrijkomen in het interieur van uw boot. Dit is vooral merkbaar als de boot lange tijd niet gebruikt is.

Ten tweede zijn de leidingen/hygiënische slangen die zijn aangesloten op de toiletpompkop gemaakt van PVC. Zeewaterbacteriën en urine en uitwerpselen kunnen na verloop van tijd de zachte PVC-structuur binnendringen en een blijvende slechte geur veroorzaken. Voorkomen dat dit gebeurt, is belangrijk om te voorkomen dat je alle leidingen / hygiëneslangen moet vervangen!

Het toevoegen van een ontsmettingsmiddel kan helpen. Als het echter handmatig wordt toegevoegd, wordt het bij de volgende toiletspoeling meteen weggespoeld. Hierdoor kunnen bacteriën zich weer vrij ontwikkelen. SeaSmart® desinfecteert uw toilet aan boord automatisch en continu, zelfs als u doordeweeks niet aan boord bent. SVB is leverancier van dit hygiënesysteem, inclusief installatieset, batterij en instructies. SeaSmart® is geschikt voor bijna alle typen handmatige of elektrische scheepstoiletten.