Seatec
Seatec Logo
SEATEC - kies voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs. SVB's eigen merk SEATEC werd in 1998 opgericht om een oplossing te bieden voor de wensen van watersporters - kwaliteitsproducten aanbieden tegen onklopbare prijzen.

SEATEC CS2 COASTAL Jas - Nu ontdekken

Gemaakt van zacht 2-laags nylon materiaal met een MPU-coating

Het nieuwe SEATEC CS2 COASTAL jacket is voor zeilen in kustgebieden en is gemaakt van zacht 2-laags nylon materiaal met een MPU coating. Het is volledig ademend, heeft volledig gelijmde naden en is absoluut waterdicht. Dit vuilafstotende en slijtvaste zeiljack heeft een middelhoge, met fleece gevoerde kraag. De reflectiekleurige capuchon is verstelbaar en kan gemakkelijk in de kraag worden gevouwen als hij niet wordt gebruikt. Het heeft ook een 2-weg ritssluiting met een dubbele stormflap en verstelbare, dubbele armmanchetten met PU-gecoate binnenmanchetten. Daarnaast heeft dit robuuste zeiljack twee zakken met ritssluiting, comfortabele mesh voering voor effectieve ventilatie, een binnenzak en 3M™ reflectoren.

SEATEC CS2 COASTAL Jas
SEATEC CS2 COASTAL Jas

Het productassortiment van SEATEC strekt zich uit van vouwfietsen tot kaartplotters, AIS-ontvangers en multifunctionele displays. Bovendien maken antifouling en reddingsvesten ook deel uit van SVB's uitgebreide productassortiment. Alle SVB producten worden ontwikkeld en geproduceerd in samenwerking met bekende fabrikanten. Elk afzonderlijk onderdeel van de SEATEC BLIZZARD E-Bike is een waar meesterwerk van kwaliteit en design. De voortdurende ontwikkeling van SEATEC's producten verzekert hoge kwaliteitsnormen. Enkele van de beste voorbeelden zijn de NAV-6(i) en de AIS-6, waarmee je veilig kunt navigeren met een hoge mate van precisie, terwijl je maar een klein bedrag hoeft uit te geven. Een grote verscheidenheid aan producten. SEATEC biedt een grote verscheidenheid aan nautische uitrusting: Functionele en weerbestendige kleding garandeert maximaal plezier op zee. De zeilhandschoenen AMARA PRO of de klassieke dekschoen KLASSIKER zijn goede voorbeelden van het uitstekende productassortiment van SEATEC. Verf- en bootonderhoudsproducten zijn ook verkrijgbaar bij SEATEC, die uw schip een bijzondere glans geven. Antifouling, polyesterhars en epoxyhars maken deel uit van deze productgroep. Uw veiligheid moet altijd op de eerste plaats komen! Daarom hebben we een eigen assortiment producten ontwikkeld voor de veiligheid aan boord. SEATEC biedt de hoogst mogelijke veiligheid tegen een aantrekkelijke prijs. Ontdek ons assortiment reddingsvesten, zoals: de volautomatische X-PRO 275 of de Classic 150N. Daarnaast zijn onze reddingsvlotten in samenwerking met ZODIAC ontwikkeld voor gebruik in offshore-omstandigheden en bieden ze optimale stabiliteit, zicht en hoofdruimte. Het plezier van navigeren wordt pas echt echt als je aan boord stapt van een van onze SEATEC opblaasbare boten. Voor elektrische installaties aan boord zijn de SEATEC schakelpanelen de oplossing. Navigeren met SEATEC's kaartplotters, AIS ontvangers en transponders zal je ook niet teleurstellen. SEATEC denkt vooruit! Of het nu gaat om een bijpassende opbergtas voor je vouwfiets of een stuurtas, de kans is groot dat het in het assortiment van SVB zit. Daarom ontwikkelt SEATEC accessoires voor al hun producten en hebben ze reserveonderdelen op voorraad. Zo is er bijvoorbeeld de reserve ithium-ion accu voor de Blizzard E-Bike en reserve labelsgf voor onze schakelpanelen. Alle SEATEC-producten kunnen worden gekocht in onze online winkel: svb24.com of direct in onze winkel in Bremen. Kom eens langs en probeer de BLIZZARD E-Bike of onze comfortabele dekschoenen uit. Als je nog vragen hebt, helpen we je graag telefonisch op het volgende nummer: +49421 57290-0 of via e-mail op: info@svb24.com Aarzel niet om contact met ons op te nemen.