Sprenger
Sprenger Logo
Bootbeslag Made in Germany - sinds 1872
De filosofie achter Herm. Sprenger Metallwarenfabrik GmbH & Co. KG is altijd geweest om producten van de hoogste kwaliteit te produceren. Sprenger gebruikt alleen de beste materialen en componenten om zijn klanten betrouwbare en extreem duurzame producten te kunnen bieden. De testinstrumenten van het bedrijf worden onderworpen aan voortdurende, nauwgezette en professionele controles door professioneel opgeleide medewerkers, en materiaaltests en kwaliteitscontroles worden uitgevoerd na elke voltooide productiefase. Alle producten die het HS logo dragen, worden geproduceerd in de Iserlohn productielocatie in de regio Sauerland en staan synoniem voor "Made in Germany" kwaliteit.

Herm. SPRENGER - Kwaliteit die beweegt - sinds 1872

Vertrouwen in kwaliteitsproducten - Made in Germany

Sprenger zet zich in voor kwaliteit en veiligheid. De producten van het bedrijf staan synoniem voor het bekende label "Made in Germany". Alles wat geproduceerd wordt, wordt onderworpen aan zorgvuldige en constante kwaliteitscontroles tijdens elke productiefase en daarna. Het is dan ook geen verrassing dat de bedrijfsslogan "Kwaliteit, die presteert" luidt.

Bootbeslag Made in Germany - sinds 1872

De filosofie achter Herm. Sprenger Metallwarenfabrik GmbH & Co. KG is altijd geweest om producten van de hoogste kwaliteit te produceren. Sprenger gebruikt alleen de beste materialen en componenten om zijn klanten betrouwbare en extreem duurzame producten te kunnen bieden. De testinstrumenten van het bedrijf worden onderworpen aan voortdurende, nauwgezette en professionele controles door professioneel opgeleide medewerkers, en materiaaltests en kwaliteitscontroles worden uitgevoerd na elke voltooide productiefase. Alle producten die het HS logo dragen, worden geproduceerd in de Iserlohn productielocatie in de regio Sauerland en staan synoniem voor "Made in Germany" kwaliteit. De TOP-verkopers van Sprenger zijn blokken en katrollen, disselverlengstukken en nokkenschoenen.