TIKAL

TIKAL Marine Systems uit Norderstedt - producten voor de professionele botenbouw
TIKAL richt zich op lijmen en afdichtingsmiddelen, plamuren, Tef-Gel corrosieremmers, gereedschappen en producten voor bootonderhoud. Hun geschiedenis begint eind jaren 90, wanneer de eerste acrylaatgels voor de renovatie van gebouwen op de markt komen. Polyurethaan- en epoxyharsen volgden. Met de overname van het enige agentschap voor Tef-Gel in het Duitstalige gebied en de ontwikkeling van TIKALFLEX, werd het assortiment steeds meer gericht op de professionele scheepswerfproductie en de eindgebruikerssector. Uitgebreide goedkeuringen zoals de Lloyd certificering van harsen of de Tef-Gel test werden verleend. Alle TIKAL producten worden onderworpen aan een constante kwaliteitscontrole en worden verhandeld met batch- en productienummers, waardoor de hele productieketen kan worden getraceerd tot aan de aankoop van de grondstoffen. Meer informatie over TIKAL...
Filter terug
Hoofdcategorie
Beoordelingen
Prijsklasse
Beschikbaarheid
 
Catagorie
Alle filters

TIKAL Contact 12 en Clear 10

- Het multifunctionele wonderproduct - Tikalflex contact 12

Of het nu is voor het verlijmen van luiken, bevestigingsmateriaal, stootlijsten en schotten of voor vele andere materialen en werkstukken, Tikalflex contact 12 verslaat veel duurdere afdichtingsmiddelen met zijn uitstekende veelzijdigheid , uitstekende langdurige houdbaarheid, herbruikbaarheid na opening en onverslaanbare prijs. Het is zelfs veilig voor gebruik in drinkwatertoepassingen en volledig onschadelijk voor uw gezondheid.

Onze botenbouwers en doorgewinterde experts zweren bij contact 12 voor situaties waarin velen liever hun toevlucht nemen tot bekende alternatieven. Maar inmiddels heeft Tikal ook een welverdiende reputatie opgebouwd in de maritieme industrie. contact 12 is verkrijgbaar in zwart, grijs, wit en transparant onder de naam clear 10.