ULTRA MARINE

Een passie voor de zee en boten bracht de oprichter van ULTRA MARINE naar de International Boat Show in Dubai. Hier ontdekte hij revolutionaire ankers en ankeraccessoires van een familiebedrijf in Istanbul. ULTRA MARINE is sinds 2014 de exclusieve distributeur van deze producten in Europa. ULTRA MARINE ankers zijn functioneel en sterk, zodat je je ontspannen en veilig kunt voelen als je je anker laat vallen. Dit is varen op het hoogste niveau en met volledige tevredenheid. Bovendien helpt het gebruik van een ULTRA MARINE anker de onderwaterwereld te beschermen . Meer informatie over ULTRA MARINE...
Filter terug
Hoofdcategorie
Beoordelingen
Prijsklasse
Beschikbaarheid
 
Catagorie
Alle filters

Waarom een ULTRA MARINE anker kopen?

- De voordelen - De handgemaakte

De handgemaakte 316L en 318NL duplex (schacht) roestvrijstalen ULTRA MARINE ankers hebben een optimale gewichtsverdeling. Dit is onder andere belangrijk voor het uitlijnen en ophalen van het anker en zorgt ervoor dat ze altijd terugdraaien naar de juiste positie. Door het speciale ontwerp zijn deze ankers gemakkelijk te bergen dankzij het vlakke draaivlak aan de onderkant. Er zijn geen openingen of uitsparingen om modder of ander vuil vast te houden. Bovendien kan de ankerketting zich niet om de schacht van het anker wikkelen. Omdat het zwaartepunt diep in het ankerhuis ligt, raakt het de zeebodem altijd met de juiste kant naar boven, waardoor de beste houvast wordt gegarandeerd. Afgeronde punten helpen het anker de zeebodem te penetreren, zonder dat de ketting blijft haken.

ULTRA MARINE ankers zijn geschikt voor alle soorten schepen. De standaard ankermaten variëren van 5 kg tot 360 kg. Bovendien wordt er levenslange garantie gegeven op Ultra Marine ankers. Er is een reeks accessoires verkrijgbaar om het ankeren nog gemakkelijker, comfortabeler en veiliger te maken.

Met het ULTRA MARINE anker en de bijbehorende accessoires kunnen watersporters veilig en vol vertrouwen ankeren. Neem een last van uw schouders en laat uw passie voor varen de vrije loop!