WATERWORLD

Het Nederlandse bedrijf WATERWORLD is toonaangevend in de branche met zijn innovatieve, onderhoudsarme maar krachtige elektrische binnenboordaandrijfsystemen, verkrijgbaar in een range van 4 kW tot 10 kW en ontworpen om de vaarervaring te optimaliseren voor emissievrije, milieuvriendelijke en toekomstgerichte watersporten. WATERWORLD elektrische bootmotoren bieden een alternatief voor conventionele dieselmotoren op boten en schepen met een lengte tot 10 meter. Meer informatie over WATERWORLD...

Wie is WATERWORLD?

Duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar. Wij bieden u het WATERWORLD Inboard System. De WATERWORLD elektromotoren voor boten behoren tot de meest betaalbare elektrische binnenboordaandrijvingen op de markt. De WATERWORLD elektromotoren zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en kunnen worden gebruikt op schepen in zout water en in de harde zeelucht. De borstelloze en elegante WATERWORLD motoren met hoog koppel zijn geschikt voor boten met cardanaandrijving tot een lengte van 10 meter en een waterverplaatsing van 7,5 ton, en zijn beschikbaar voor zowel motorboten als zeilboten.

WATERWORLD is een milieubewust bedrijf uit Nederland met jarenlange expertise in het ontwikkelen van alternatieve aandrijfsystemen voor verschillende soorten vaartuigen. Het creëren van elektrische aandrijfsystemen voor boten was altijd al de ambitie van WATERWORLD in een poging om de scheepvaart op veel plaatsen CO₂-vrij te maken. En deze ambitie blijkt verder uit hun keuze om hun systemen thuis in Nederland te produceren. Een keuze die heeft geresulteerd in efficiënte en milieuvriendelijke voortstuwingsoplossingen die Made in Holland zijn, maar niet per se duurder dan conventionele verbrandingsmotoren. Dit is te danken aan de efficiënte productie, eenvoudige installatie en minimale onderhoudsvereisten van hun systemen. WATERWORLD elektromotoren worden nu gedistribueerd door TORQEEDO en zijn onder andere verkrijgbaar in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Waarom een WATERWORLD motor kopen?

WATERWORLD elektrische binnenboordmotoren zijn stil en efficiënt. WATERWORLD SYSTEMEN hebben een langere looptijd op één lading, zodat u ze gemakkelijk de hele dag kunt gebruiken. Laad ze 's nachts op en u kunt de volgende dag weer verder. WATERWORLD levert alles wat u nodig hebt om uw boot om te bouwen naar elektrische aandrijving, het complete pakket. Het systeem omvat de motor, een gashendel en een kleurendisplay voor de accumonitor. WATERWORLD heeft ook zijn eigen ultramoderne lithiumbatterijen ontwikkeld. Dit betekent volledige homogeniteit voor een soepele en betrouwbare werking van het hele systeem. Maar dat betekent niet dat hun elektromotoren alleen compatibel zijn met WATERWORLD batterijen. Ze kunnen ook werken op alle andere batterijen die voldoen aan de prestatievereisten. WATERWORLD levert ook bijpassende montagebeugels voor een eenvoudige omschakeling van diesel naar elektrisch.

Elektrische motoren van WATERWORLD worden gekenmerkt door een groot bereik, hebben geen tandwielkast die rendementsverlies of lawaaiverlies aan boord veroorzaakt, en hebben geen waterkoeling nodig. En de motor wordt rechtstreeks op uw bestaande as aangesloten, wat retrofitting zo eenvoudig maakt. Ze zijn emissievrij, onderhoudsarm en stil - en daarom een gedurfd statement als het gaat om bijdragen aan duurzaamheid op het water.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in.... andere WATERWORLD producten

SVB biedt verschillende versies van de elektrische WATERWORLD motor. Je vindt de elektrische binnenboordmotor in onze shop als 4,0 kW elektrische binnenboordmotor, als 7,5 kW elektrische binnenboordmotor en als 10,0 kW elektrische binnenboordmotor.

Op zoek naar bijpassende accessoires voor je WATERWORLD binnenboordmotor? SVB heeft alle accessoires die je nodig hebt voor de innovatieve inbouwmotoren van WATERWORLD. Bekijk dan onze andere categorieën in Motor & Technische Uitrusting voor Boten en ontdek ons ruime assortiment!