Product beschrijving

Deze speciale antenne helpt het gebruik van mobiele telefoons aan boord. Zeewaterbestendige antenne voor mobiele telefonie voor D- en E-net (800-980 MHz). Glasvezel, witte coating, 0,6 m lang.

Installatie: de aansluiting wordt gemaakt met een meegeleverde waterdichte N-type connector (voor RG213 U- of ECOFLEX-kabel). De antenne kan met een dopmoer (1" x 14) op een standaard antennevoet worden geschroefd.
Kabels en N-connectoren worden door de antennevoet geleid. Als de antenne volledig gemonteerd is, bevindt de N-connector zich in de antennevoet. Een buisverlengstuk kan nodig zijn bij de antennevoet met zeer korte schroefdraad of kantelvoet.

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!