NSS12 evo2 COMBO met 3G radarantenne, GoFree WiFi-module en C-MAP MAX-N+ kaart

Beeldpositie opnieuw instellen
Sluit
Terug
Dit product is niet meer verkrijgbaar.

Product beschrijving

De NSS12 evo2 combineert een gebruiksvriendelijke 12-inch kaartplotter/multifunctioneel display met ingebouwde GPS-positiebepaling, StructureScan® HD, CHIRP breedband sonar en krachtige uitbreidingsmogelijkheden. Standalone in een middenconsole of volledig geïntegreerd in een moderne glazen brug, de breedbeeld NSS12 evo2 is zeer geschikt voor sportvissen en motorboten.
De NSS12 evo2 is ontworpen voor prestaties, functionaliteit en flexibele bediening. De TouchSensible interface biedt multi-touch interactie voor gebruiksgemak tijdens het varen, maar ook een toetsenbord en een draaiknop voor snel en effectief gebruik op dagen dat golven en bewegingen van de boot het moeilijk maken om een touchscreen nauwkeurig te gebruiken.
Simrad Features

De HEROiC-software van Simrad Yachting is geoptimaliseerd voor het breedbeeldscherm en de multi-touch interface van de NSS12 evo2, waarbij gebruik wordt gemaakt van veelgebruikte gebaren die smartphone- en tabletgebruikers vertrouwd zullen vinden. Een nieuwe Nav-pagina brengt belangrijke navigatie-informatie samen op één plek en aanpasbare favorieten geven snel toegang tot de functies die u het meest gebruikt.
Technische gegevens
Scherm
Type scherm WVGA TFT LCD-kleurenscherm
Resolutie 1200 x 720 px
Achtergrondverlichting LED / 1200 nits
Andere
NMEA2000 1x (Micro-C mannetje)
NMEA0183 1x
Ethernet 1x
Kaartsleuven 2x microSD
Andere functies Waypointgeheugen: 10.0000 punten, gecombineerde waypoints/routepunten
Talen 31
Overzicht
Schermgrootte 12" breedbeeld 16:9
GPS-antenne 10 Hz geïntegreerd, zeer gevoelig
Technisch / Omgeving
Bedrijfstemperatuur -15 °C tot +55 °C (5 °F tot 131 °F)
Waterdicht IPx7
Breedte 345 mm
Diepte 105 mm
Hoogte 215 mm
Gewicht 3,8 kg
Stroomvoorziening
Voedingsspanning 9 - 32 V DC

Integreer en breid uit
Simrad NSS evo2 displays kunnen worden uitgebreid en verbeterd om aan de specifieke behoeften van schippers te voldoen, met eenvoudige NMEA 2000® en Ethernet connectiviteit met een uitgebreide selectie Simrad en accessoires van derden.

Voeg StructureScan® 3D imaging toe om het onderwaterterrein en de visrijke structuur te verkennen vanuit een interactief 3D perspectief. Vergroot uw omgevingsbewustzijn met Simrad Broadband 4G™ of Halo™ Pulse Compression radar, maak verbinding met GoFree™ draadloze mogelijkheden of geniet van Bluetooth muziekstreaming vanaf uw smartphone of tablet met het SonicHub®2 maritieme audiosysteem.

Kies uit een breed scala aan cartografische opties die het beste passen bij uw locatie en gebruik, met dubbele kaartsleuven en ondersteuning voor C-MAP MAX-N+ 2015, Navionics, Insight, Insight Genesis en NV Digital Charts.

GoFree™ Wireless
Verkrijgbaar met de WIFI-1 module, GoFree™ draadloze mogelijkheden verbinden uw multifunctionele display met de wereld. Blader en koop een breed scala aan cartografie online in de GoFree™ Shop en download kaarten rechtstreeks naar de geheugenkaart van uw display zonder het roer te verlaten. Upload sonarlogs die tijdens je reizen zijn opgenomen rechtstreeks vanaf je beeldscherm naar de Insight Genesis cloudservice, die gedetailleerde dieptecontour-, vegetatielocatie- en bodemhardheidskaarten maakt - de perfecte manier om je favoriete visstekken in het binnenland en langs de kust beter te verkennen.

Overal waar je een draadloze internetverbinding hebt, heb je toegang tot GoFree™ diensten - van je Wi-Fi thuis als je boot op de oprit ligt, tot de Wi-Fi van je jachthaven als je aan de kade zit.

Op het water brengt GoFree™ het scherm van je multifunctionele display rechtstreeks naar je iPhone of Android smartphone, en kun je je display op afstand bedienen vanaf je iPad of Android tablet.
ForwardScan Functie (met optioneel sonarapparaat)
Weten wat er op je afkomt! Dit is mogelijk dankzij de ForwardScan-apparaten. Het voorwaarts gerichte sonarapparaat geeft een duidelijk 2D-beeld van de grond die op uw boot afkomt. Zodat u uw boot veilig kunt besturen in ondiep of slecht gekarteerd water.

De Forward scansensor is optioneel verkrijgbaar en kan direct op het NSS evo2 display worden aangesloten.
Meer informatie vindt u hier
StructureScan® 3D (optioneel verkrijgbaar)
Een geïntegreerde SonarHub™ sounder combineert het bekroonde StructureScan® HD sonarbeeld voor een 180-graden beeld van de bodem en CHIRP Broadband Sounder™ technologie voor betrouwbare visdetectie en nauwkeurige bodemvolging op alle diepten. Verticale golfcompensatie, beschikbaar met het optionele HS60 of HS70 satellietkompas, verwijdert het "golvende" verticale effect van oceaangolven op sonarbeelden - voor een superieure beeldvorming van de zeebodem en visdoelen.
Gemakkelijk af te lezen sonarbeelden
Met de ScanTrack™ pan-tilt-rotatie storing kunnen de schermopdrachten en de gebruiksvriendelijke, voorgeprogrammeerde posities vanuit elke hoek als 3D-beelden worden bekeken.
Meer informatie vindt u hier

Simrad - 3G Radarantenne
Deze revolutionaire FMCW radar biedt uitstekende prestaties, met kristalheldere beelden, voor zowel beginnende als ervaren gebruikers.

Belangrijkste kenmerken:
 • Ongeëvenaard kort bereik
 • Kristalhelder beeld
 • Automatische helderheid
 • MARPA doel volgen
 • Dubbele bewakingszones
 • InstantOn™
 • Laag stroomverbruik
 • Geen stralingsgevaar
 • Snelle installatie
 • Bereik 0-24 nm
 • Hoge snelheidsmodus
 • Ethernet-verbinding

Technische gegevens:

Hoogte 280 mm / 11 inch
Gewicht 7,4 kg
Bedrijfstemperatuur -25°C tot +55°C (-13° tot +130°F)
Vochtigheid +35°C (95°F) 95% RH
Waterdicht IPX6
Breedte radarantenne 19"
Radartechnologie Breedband FMCW
Max. bereik radar 24 nm
Benodigd vermogen radar 12 V / 17 W
Radarfuncties MARPA, bewakingszones, InstantOn
Antenne - Horizontale bundelbreedte 5,2°+/-10% (-3dB) °
Ruisgetal ontvanger 6 dB
Antennetoerental 24/36 TPM +/- 10% TPM
Antenne - Verticale bundelbreedte 25°+/-20% (-3 dB) °
Radar windweerstand 51 m/sec (Max. 100 knopen)
Opwarmtijd radar 0 min
Trasmitterfrequentie X-band - 9,3 tot 9,4 Ghz
Stroomverbruik 18 W (nominaal) @ 13,8 V DC
Stroomvoorziening 9 V tot 31,2 V DC (12/24 V systeem) Bescherming tegen omgekeerde spanning
Uitgangsvermogen (bij antennepoort) 165 mW nominaal

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!