Product beschrijving

Dit offshore luik is ontworpen voor onbeperkt gebruik in de offshore sector en is - dankzij de structurele eigenschappen - absoluut waterdicht. Alleen de beste materialen zijn gebruikt, zoals zeewaterbestendig aluminium met een extra sterke geanodiseerde laag en zeewater- en UV-bestendige neopreen afdichtingen. Rookkleurig acryl 10 tot 12 mm. Scharnieren met roestvrijstalen veren.

Het luik is uitgerust met een nieuw verstelbaar scharniersysteem waarmee het in elke positie kan worden geopend. De geïntegreerde roestvrijstalen veer voorkomt dat het luik onbedoeld wordt gesloten of geopend. De platte constructie (slechts 40 mm) en het slanke ontwerp (geen verstrikt raken van touwen en zeilen) maken dit luik perfect voor dekken van zeilboten.

Documenten

multi-flag Datablad
.PDF, 646,94 KB
Art.nr.: 42000,42001,42002,42003,42004

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

  • Meer "Klanten vragen klanten" beschikbaar in de volgende talen :
  • Nationale vlag van Deutsch
  • Nationale vlag van English
Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!