meer dan 100 op voorraad
SVB Prijs: € 91,46
Je bespaart: 17%
€ 110,82
Incl. btw, ex. verzendkosten.
stuks.
€ 91,46 Incl. btw, ex. verzendkosten.
kopen
Art.nr.
36545
EAN
4260416460133
Omschrijving
Petroleum heater
Ø
33 cm
Hoogte
35 cm
Watt
2200 W
Bestelling binnen volgende 0 u 27 min, verzending vandaag!
 

Product beschrijving

Effectiever en goedkoper dan een terracotta kachel!
Worstel je met lage temperaturen tijdens de herfst- en wintermaanden? Deze hoogwaardige petroleumkachel kan gebruikt worden door alle booteigenaars, kampeerders, knutselaars of outdoorliefhebbers en zorgt in een mum van tijd voor effectief licht en warmte. Om je laatste zeiltocht, werktijd in de garage of zelfs het kampeerseizoen aanzienlijk te verlengen, kan de petroleumkachel worden gebruikt voor het verwarmen van goed geventileerde ruimtes.

Kan zelfs bij verduisteringgebruikt worden om te koken
Het is een goed idee om een alternatief verwarmingssysteem te hebben als noodoplossing als je centrale verwarming uitvalt of als het te koud wordt in de wintermaanden. Deze verwarming heeft ook een kleine kookoptie, waarmee je gemakkelijk water kunt koken, rijst, noedels of ander voedsel kunt bereiden terwijl je tegelijkertijd een kamer verwarmt!

Kamertemperatuur
Verwarm alleen goed geventileerde ruimtes met een petroleumkachel als deze. De tank straalt warmte uit tot 100 graden Celsius bij de bovenste uitlaat. Bij langer gebruik kun je een stralingswarmte van 19 tot 25 graden verwachten. Zorg ervoor dat je garagedeuren openhoudt als je deze petroleumkachel daar gebruikt. Als je op zoek bent naar petroleumkachels voor boten die in meer gesloten ruimtes worden gebruikt, zorg er dan voor dat je het koolmonoxidegehalte in de lucht meet en ventileer.

Zuinig verwarmen
Deze petroleumkachel verbruikt ongeveer 290 tot 300 ml petroleumether per uur. Met één liter petroleumether geeft de noodverwarming 3 uur lang stralingswarmte.

Eigenschappen & brandduur
Met een brandstoftank van ongeveer 5 liter heeft de kachel een brandtijd van ongeveer 17 uur en een groot contactoppervlak voor extra stabiliteit. Een draaghandvat zorgt voor gemakkelijk transport. De lont is gemaakt van glasvezel en is zeer duurzaam. Vervangende lonten voor petroleumkachels, een vervangend deksel voor petroleumkachels en brandstof (5 L) zijn apart verkrijgbaar.

Opmerkingen over het gebruik
Vul de noodverwarmer nooit tot het maximum met brandstof en gebruik hem pas als de verwarmer het begeeft om schade aan het product te voorkomen. Als u deze petroleumkachel voor het eerst gebruikt, let er dan op dat u de lont niet meteen aansteekt en wegbrandt. Wacht ongeveer 30 minuten voor het eerste gebruik, zodat de lont voldoende brandstof kan opnemen en niet beschadigd raakt.

Let op - koolmonoxide!
Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing van dit product. Alleen voor gebruik in geventileerde ruimtes! Het CO₂-gehalte van een ruimte neemt snel toe wanneer een petroleumkachel in werking is. U moet de ruimte altijd ventileren boven een waarde van 1.200 ppm. Het duurt maar even om deze waarde te bereiken als u de verwarmer in een gesloten ruimte gebruikt. Wees vooral voorzichtig als je de verwarming gebruikt als je moe bent en zorg ervoor dat je hem uitschakelt voordat je gaat slapen. Ventilatie is essentieel als je deze verwarming gebruikt.

Documenten

multi-flag Handleiding
PDF, 377,30 KB
Art.nr.: 36545

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen

485 Beoordelingen van klanten

Nick P.
van Nick P. Nationale vlag van Nederland 19-01-2023 geverifieerde aankoop
Geeft prima warmte
Kamer wordt 20,5
michel S.
van michel S. Nationale vlag van Nederland 05-02-2015 geverifieerde aankoop
perfekt geleverd en een super kachel
Marry L.
van Marry L. Nationale vlag van Nederland 16-05-2013
Fijne kachel voor de koude avonden. Zo goed als reukloos. Het is gauw warm op de boot.

Afbeeldingen van klanten (3) van alle beoordelingen

Toon alle beoordelingen

Beoordeel het product

Wat vind je van het product?
Teleurgesteld
Voldoet totaal niet aan mijn verwachtingen
Slecht
Slechts aan enkele verwachtingen wordt voldaan
OK
Voldoet aan mijn basisverwachtingen
Goed
Iets beter dan mijn algemene verwachtingen
Uitstekend
Overtreft volledig mijn verwachtingen
Klik op de sterren voor je beoordeling

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

  • Meer "Klanten vragen klanten" beschikbaar in de volgende talen :
  • Nationale vlag van Français
  • Nationale vlag van English
  • Nationale vlag van Deutsch
  • Nationale vlag van Italiano
Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!