Product beschrijving

Deze prachtige plafondlampen van het Deense bedrijf CABIN verspreiden zacht licht in de cabine. De plafondlampen hebben geen aan/uit-schakelaar. Levering inclusief 12 Volt / 10 Watt G4 halogeenlamp.

Opmerking over de keuze van lichtbronnen
Bij halogeen-, xenon- of eenvoudige gloeilampen wordt slechts een deel van de geabsorbeerde elektrische energie omgezet in licht, de rest gaat verloren in de vorm van ongewenste warmte, waardoor deze lampen erg heet worden!
Lampen zijn daarom zo ontworpen dat de hete gloeilampen noch de lampbehuizing noch de lampvoet zelf kunnen beschadigen.

Fabrikanten van lampen geven het maximale wattage van een gloeilamp aan op de lamp. Dit gebeurt meestal met een label in de vorm van een sticker aan de binnenkant van de lamp.
Een specificatie van 10 watt betekent dat er maximaal slechts één gloeilamp van 10 watt mag worden gebruikt in de lamp, ongeacht of deze wordt gebruikt in een 12- of 24-volt boordnet.
Gebruikvoor gebruik in een 24 V boordnet niet de meegeleverde 12 V gloeilamp, maar de optioneel verkrijgbare 24 V gloeilamp (13998).

De lampjes kunnen natuurlijk ook worden gebruikt met LED-lampjes. Als je dat doet, hoef je je geen zorgen te maken over hoe heet de lichtbron wordt, want LED-lampen zetten het grootste deel van de elektrische energie om in licht. Omdat ze zeer weinig verliezen hebben, worden ze niet zo heet.

Documenten

en-flag Folder
PDF, 317,32 KB

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen

5 Beoordelingen van klanten

4.4 (van 5 beoordelingen)
3 Sterren
(0)
2 Sterren
(0)
1 Sterren
(0)
Heinz J.
van Heinz J. Nationale vlag van Duitsland 29-05-2012
sieht super aus
Peter Z.
van Peter Z. Nationale vlag van Duitsland 06-07-2010
Sehr schöne und qualitative hochwertige Leuchte
Peter S.
van Peter S. Nationale vlag van Duitsland 17-05-2016 geverifieerde aankoop
Teuer, aber wirklich gut !

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!