Product beschrijving

Verbeterde versie met nieuwe functies en mogelijkheden:

 • IUoUo Pro Digitale dynamo met hoge prestaties.
 • Met speciale AGM-karakteristieken.
 • Dynamo spanning 12 V of 24 V
 • LED-statusindicator: deze regelaar heeft meer geïntegreerde LED-statusindicatoren om instellingen en fouten beter te herkennen.
 • Temperatuurbewaking alternator: de regelaar bewaakt ook de temperatuur van de alternator. Door de dikte van de isolatie van motoren is de ventilatie vaak beperkt. Als de alternator zwaar wordt belast, kan de warmte niet worden afgevoerd. Vervolgens hoopt de warmte zich op in de machinekamer en wordt de alternator erg heet. Zodra de alternator een temperatuur van 90°C bereikt, schakelt de regelaar uit. Ofwel neemt de standaardregelaar het over, ofwel wordt de alternator volledig ontlast om opnieuw af te koelen. Zodra de temperatuur is afgekoeld tot 65°C, wordt de regelaar ingeschakeld. Dit wordt aangegeven door een overeenkomstige LED op de regelaar en op de afstandsbediening.
 • Bewaking van negatieve spanningsval: het negatieve spanningsverlies naar de accu's wordt ook bewaakt door de PRO-DIGITAL regelaar. Aan de negatieve laadzijde van de alternator naar de accu's kan een spanningsverlies optreden door corrosie, dunne draden of slechte verbindingen. Als de negatieve spanningsval hoger is dan 1,5 V, wordt de regelaar volledig uitgeschakeld.
 • De afstandsbediening en het display (optioneel) tonen alle relevante gegevens van de laadspanning van de accu, spanning van de alternator, temperatuur van de accu en alternator, ingesteld accutype, huidig laadniveau en duur, foutmeldingen en helpteksten voor probleemoplossing.
 • Optionele zekeringskit verkrijgbaar.
 • Afmetingen: 100 x 170 x 60 mm.

Documenten

de-flag Handleiding
PDF, 2,45 MB
de-flag Handleiding
PDF, 325,06 KB
de-flag Onderdelen
.PDF, 100,21 KB
Art.nr.: 20007

Wat andere SVB klanten zeggen

100% echte beoordelingen

17 Beoordelingen van klanten

Tilmann H.
van Tilmann H. Nationale vlag van Duitsland 27-12-2015
Sehr empfehlenswert!
Duur, maar erg handig. Heeft het comfort aan boord (en we wonen aan boord ...) duurzaam verbeterd! De installatie was echter nogal een viool.
Brigitte J.
van Brigitte J. Nationale vlag van Duitsland 20-01-2015 geverifieerde aankoop
bereits gute Erfahrungen im vorigen Schiff gemacht
Brigitte J.
van Brigitte J. Nationale vlag van Duitsland 06-01-2015 geverifieerde aankoop
sehr zufrieden, gut zu installieren

Klanten vragen klanten

Vraag andere SVB klanten die dit product al bij ons gekocht hebben naar hun ervaring.

Uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere SVB-klanten en uw vraag wordt gepubliceerd op de productpagina. Stel a.u.b. geen vragen die alleen door het SVB-team beantwoord kunnen worden - zoals de status van een bestelling of productbeschikbaarheid. U bent ook meer dan welkom om contact op te nemen met ons SVB-team via e-mail op: info@svb24.com of per telefoon op: +49 (0)421-57290-0 .

 • Meer "Klanten vragen klanten" beschikbaar in de volgende talen :
 • Nationale vlag van Deutsch
Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag!